Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek cuki, vagy visszataszito ha a lany is 'megkeri' a fiu kezet, leterdel (de nem azert) felhuzza a gyurut es megkerdezi hogy leszel a ferjem?
Szerintem az is zavarbaejtően szánalmas, ha a pasas térdel le. Semmi cukiság nincs abban sem, nem lovaggá készülik ütni.
Lehet lepontozni.
én soha nem tennék ilyet nő létemre. és ismerem a párom, tudom hogy mennyire utálná .
ha más ennek örülne és rendben van nekik,akkor oké, nincs vele semmi gond. de a legtöbb embernek tuti nem jön ez be.
Férfiként mondom, hogy elképzelni nem tudok szánalmasabbat egy nőtől, de tényleg.
Már csak azért sem mondanék igent, mert egy ilyen nővel nem is akarnám leélni az életemet.
Ez van.
Juj, de csúnyán visszavágtál...
Ez még nagyon sokáig fájni fog nekem.
A 26-os legalább gy igazi férfi, aki egy ennyire szánalmas dolgot zsigerből elutasítana, a nővel együtt. Látván, hogy mennyire nem normális egy ilyen helyzet.
27-es, te nő vagy, vagy férfi(?) ? Ha nő, szánalmas vagy, ha szerinted ez cuki meg ilyen baromságok. Ha férfi(?), akkor meg még szánalmasabb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!