Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek cuki, vagy visszat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek cuki, vagy visszataszito ha a lany is 'megkeri' a fiu kezet, leterdel (de nem azert) felhuzza a gyurut es megkerdezi hogy leszel a ferjem?

Figyelt kérdés

2016. aug. 8. 05:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
62%
11# ez nagyon szánalmas amit írsz. Nekem ez inkább úgy hangzik, mintha nem akarnának elvenni, ezért végső kétségbeesésemben kikönyörögném. Szerintem gáz.
2016. aug. 8. 11:20
 22/30 anonim ***** válasza:
83%
Szexi, ha letérdel, hogy felhúzza a gumit a farkamra! :D A másikat hagyja rám, én szeretném mahd megkérni.
2016. aug. 8. 11:22
 23/30 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem az is zavarbaejtően szánalmas, ha a pasas térdel le. Semmi cukiság nincs abban sem, nem lovaggá készülik ütni.

Lehet lepontozni.

2016. aug. 8. 12:13
 24/30 anonim ***** válasza:
82%
Nem cuki, hanem szánalmas és megalázza magát a csaj ha ezt megteszi.
2016. aug. 8. 14:15
 25/30 anonim ***** válasza:

én soha nem tennék ilyet nő létemre. és ismerem a párom, tudom hogy mennyire utálná .

ha más ennek örülne és rendben van nekik,akkor oké, nincs vele semmi gond. de a legtöbb embernek tuti nem jön ez be.

2016. aug. 9. 19:17
 26/30 anonim ***** válasza:
73%

Férfiként mondom, hogy elképzelni nem tudok szánalmasabbat egy nőtől, de tényleg.

Már csak azért sem mondanék igent, mert egy ilyen nővel nem is akarnám leélni az életemet.

Ez van.

2016. aug. 10. 21:01
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem is hinném, hogy bármilyen nő megkérné a kezedet, kedves előttem író. Úgyhogy lehet savanyú a szőlő, ha el sem éred.
2016. aug. 10. 21:32
 28/30 anonim ***** válasza:

Juj, de csúnyán visszavágtál...

Ez még nagyon sokáig fájni fog nekem.

2016. aug. 10. 21:46
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

A 26-os legalább gy igazi férfi, aki egy ennyire szánalmas dolgot zsigerből elutasítana, a nővel együtt. Látván, hogy mennyire nem normális egy ilyen helyzet.

27-es, te nő vagy, vagy férfi(?) ? Ha nő, szánalmas vagy, ha szerinted ez cuki meg ilyen baromságok. Ha férfi(?), akkor meg még szánalmasabb vagy.

2016. aug. 11. 08:33
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Cuki??? Nem hinném, én inkább gyerekesnek találom. Nem nőies viselkedés.
2016. aug. 11. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!