Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókot kérni egy idegentől. Vagány vagy visszataszító?
Engem egyszer egy vadidegen (de tenyleg meg sosem lattam) smarolt le egy megalloban egy 2 perces szemezes utan. Egyszeruen odajott,azt mondta "szia" megfogta az arcomat es megcsokolt.
Kb 20 eves voltam, total lefagytam es persze jo pasi volt,de valahogy az egesz olyan furcsa volt, marmint hogy egy vadidegen odajon, belenez a szemembe es megcsokol. Egyebkent rendes nyelves csokrol beszelunk:-))Ettol fuggetlenul tokjo elmeny volt, soha tobbet nem lattam:-)))
Fiatalon volt olyan, hogy egy buliban vad csókcsatába kezdtünk egy pasival, majd utána bemutatkoztunk egymásnak. :)
Ma már idegenkednék a dologtól, de ez az én változásaim miatt van, teljesen átértékelődött számomra az intimitás, képtelen lennék felszínes ismeretség alapján közel engedni magamhoz bárkit (akár fizikailag, akár lelkileg). De fiatalon nem láttam ebben semmi kivetnivalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!