Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek cuki, vagy visszat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek cuki, vagy visszataszito ha a lany is 'megkeri' a fiu kezet, leterdel (de nem azert) felhuzza a gyurut es megkerdezi hogy leszel a ferjem?

Figyelt kérdés

2016. aug. 8. 05:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
20%

Egy egyenlő kapcsolatban ez teljesen elfogadott dolog, és az a tapasztalat hogy az ilyen párok sokkal boldogobbak, kiegyensúlyozottabb életet tudnak élni. Partnereknek tekintik egymást és együtt röhögnek a szemébe a múlt században élő szülők, nagyszülők valamint szűklátókörű ostoba rokonok és ismerősök szemébe akik helytelenítése a női lánykérés iránt egy olyan korból származik ahol a nőket emberszámba se vették.

Sokan viszont nem igénylik hogy egyenrangúak legyenek a férfival, így ők azok akik elvárják hogy a férfi kérje meg a kezüket. Ők azok, akiknek választójogot se kellett volna adnunk, mert minek: ha ragaszkodnak sok száz évvel ezelőtti előjogukhoz akkor ragaszkodjanak száz éves elnyomásukhoz is.

2016. aug. 8. 09:17
 12/30 anonim ***** válasza:
83%

Kedves utolsó. Ez nem a régi begyöpösödött dolgokról szól ,meg a nők elnyomásáról.

Ez egy szép gesztus és hagyomány amit a férfinek illik megtenni ,ha nekem kéne megkérnem a pasim kezét el is ásnám magam.

Azért mert a férfi kéri meg a nő kezét ,még lehetnek egyenlő felek .

2016. aug. 8. 09:30
 13/30 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem aranyos. :$
2016. aug. 8. 09:34
 14/30 anonim ***** válasza:
63%

Visszataszítóan cuki gesztus....

Térdelj is le elé úgy hatásosabb...

2016. aug. 8. 09:43
 15/30 anonim ***** válasza:
74%

Én maradok begyöpösödött, hagyományos, sőt konzervatív nő.

Tehát nekem a férfi legyen férfi, a nő meg nő, és ezeket a természet nem véletlen alakította úgy, hogy a két nem között legyenek különbségek.

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy leéljek egy életet egy olyan pasika mellett, akinek én kérem meg a kezét.

Ezzel az erővel azt is elvárhatnák a pasik lassan, hogy ha az utcán megtámadnak minket, akkor én védjem meg őt, elvégre egyenjogúság van. Igaz, még mindig 30 centivel magasabb, 30 kilóval nehezebb, és jóval erősebb, mint én, de ha csak az elvét nézzük, én milyen alapon várom el, hogy ő megvédjen és esetleg megveresse magát, és miért nem én ugrok oda, hogy megfutamítsam a támadót? (Mármint azon kívül, hogy a támadó behu.gyozna a röhögéstől, bár akkor lenne időnk elfutni.)

2016. aug. 8. 09:43
 16/30 anonim ***** válasza:
84%

Ha egy férfi elé letérdelek, akkor mást csinálok.

Egyszerűen nem értem, hogy egy lány miért erőlteti annyira ezt az eljegyzésdolgot. Letérdelés, gyűrűhúzás.... egy férfinak...

Nevetséges, röhejes, szánalmas, sírnivaló. És semmiképp nem cuki.

Ha van töke egy férfinak, majd megkéri a nője kezét. Ha akarja. Ha eljön az ideje. Annyira túl van ez misztifikálva egyesek részéről.

Nő vagyok. És kivártam, míg a párom eljegyzett.

2016. aug. 8. 09:47
 17/30 anonim ***** válasza:
Lehet én értelmezemezt félre,deszerintem a kérdező úgy értette, hogy miután a férfi megkérte a kezét ő is megkéri a férfi kezét és nem arról van szó, hogy a férfi helyett ő kéri meg a kezét. Ettől függetlenül szerintem furcsa. Van olyan férfi aki hord eljegyzése gyűrűt, de ez a "férfikérés" szerintem nagyon szokatlan.
2016. aug. 8. 10:15
 18/30 anonim ***** válasza:
84%
Az egyenjogúság jegyében akkor szüljön gyereket a pasid! :-D
2016. aug. 8. 10:29
 19/30 anonim ***** válasza:
81%
CIKI! Lassan már ott fogunk tartani, hogy a férfiak hordják a rózsaszín miniszoknyát...és a nők viszik udvarlásképpen a virágot! Szégyen ami a mai világban megy. Egyszerűen szégyen, úgy ahogy van.
2016. aug. 8. 11:15
 20/30 anonim ***** válasza:
61%
Nem cuki, inkább ciki. Az egy dolog, hogy esetleg a nő hozza szóba előbb, hogy lassan időszerű lenne házasságot kötni, vagy szimplán megbeszélik hogy összeházasodnak de ne játsza már el, hogy ő kéri meg a pasi kezét. Szánalmas. Ha pasi nem kéri meg magától akkor annak nyilván oka van.
2016. aug. 8. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!