Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Te mit szolnál, ha a párod az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit szolnál, ha a párod az exének meg akarta volna kérni a kezét, de téged meg nem venne el soha?

Figyelt kérdés
2016. aug. 6. 22:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

20.

Egy esküvő nem kerül feltétlenül milliókba. Lehet 100 ezres tétel, vagy még kevesebb, szűk csalàdi- baràti körben tartani, illetve hétköznap 2 tanúval ingyenes, ha minden forintot sajnàl rà az ember...

2016. aug. 10. 08:18
 22/30 anonim ***** válasza:
#20, lehet egyszerű és olcsó esküvőt is tervezni, nem kell a hollywoodi esküvőkből kiindulni...
2016. aug. 10. 08:18
 23/30 anonim ***** válasza:
47%
Az egyszerű és olcsó esküvő, ahol csak 30-40 rokon van jelen, az többszázezer forint... Amúgy meg tökmind1, mert valszeg úgyis válás lesz belőle, akkor már jobb ha nem.
2016. aug. 10. 18:19
 24/30 anonim ***** válasza:
65%
Őszinte leszek veletek. Ha csak az esküvő drága mivolta volna a baj a házassággal, én verném magam a legboldogabban az hülye hitelbe, de messze nem csak ez a baj vele. Az egész úgy rossz, ahogy van.
2016. aug. 10. 19:02
 25/30 anonim ***** válasza:

Utolsó, a szűk körű esküvő nem 30-40 emberből áll... Nem kell feltétlenül azt meghívni akivel pl évente 1x találkozol. Mi a bánatnak? És az unokatetstvér nővérének a húgát sem. A szűk körű esküvő, max 20 ember, és utána egy egyszerű ebéd nem több 100 ezres tétel. Mi pl 17 emberrel megoldottuk kevesebb mint 95 ezerből, szóval nem lehetetlen. Mindenki dícsérte a kaját, és a hangulat is nagyon jó volt.

Ja, tőled valószínű elválna a párod, ha így állsz hozzá, szóval nem is tanácsos házasodnod.

2016. aug. 10. 19:05
 26/30 anonim ***** válasza:
Gondolom nem 17 rokonotok van, a többi meg faszán ki fog akadni, hogy na ezek még arra se voltak képeseke hogy meghívjanak az esküvőjükre. Amúgy meg ismersz olyan fiatalokat akik már több mint 10 éve házasok? Ahányat ismersz, pont annyit ér ez a kérdés.
2016. aug. 10. 19:29
 27/30 anonim ***** válasza:
Igen többet is ismerek. 17-főben szűk csalàd és baràtok is voltak. A sértődés nem a mi dolgunk, magànügy. Amúgy nem volt ebből gond. Megértették , hogy nem hívunk olyanokat akikkel évente 1x ha talàlkozunk. Aki ezt nem érti meg, csak sajnálni tudom.
2016. aug. 10. 21:35
 28/30 anonim ***** válasza:
Én sem hívnám el a huszadrangú unokatesómat, de talán meg az első unokatestvéreket sem. Pedig nem vagyunk rossz kapcsolatban, de mondjuk inkább azt, hogy semmilyen kapcsolatban sem. Én amúgy is kb. 20 embert tudnék meghívni, szerintem a barátom is...
2016. aug. 11. 08:42
 29/30 anonim ***** válasza:
Hát ha mind a ketten huszat hívnátok, az már nem lesz az az igazi olcsó filléraszó buli, ott már zsebbe is kell nyúlni.
2016. aug. 11. 16:18
 30/30 anonim ***** válasza:
Nálunk is úgy volt, hogy a férjem nem hívta meg az első unokatestvéreit, se nagybácsit, se nagynénit. Akkoriban ő évente egyszer találkozott velük, én csak az esküvő után. 3 éve speciel egyáltalán nem, mert nincs már olyan karácsonyi családi összeröffenés. Szóval teljesen felesleges is lett volna. Amúgy sem szívleli őket nagyon. Nekem meg nincs unokatestvérem. A legközelebbi rokonok akik ott voltak: szülők 3, testvérek 3, nagymama 1. Plusz pár barát.
2016. aug. 11. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!