Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit szolnál, ha a párod az exének meg akarta volna kérni a kezét, de téged meg nem venne el soha?
Már megint a női ego.
Miért hiszed azt, hogy te vagy a srác életében a non plus ultra?
Miért hiszi azt minden nő?
A másik, hogy milyen jogon várod el, hogy el akarjon venni?
Miért ne változhatna meg a hozzáállása a kérdéshez úgy általában?
Megannyi kérdés, de sosincs válasz.
Örülnék, hogy tanult az esetből...
26/F
1:ha nem en vagyok,akkor nem egymast keressuk,ergo ne ragadjunk le egymasnal evekre
2:elvarni semmilyen jogon nem lehet
3:megvaltozhat,csak ha tulzo iranyba valtozik el az en,es az o hozzaallasa,vagyai (es nem csak hazassag,hanem akarmilyen komolyabb dologra gondolok)ervenybe lep az egyes pont.
Rendben kérdező, de akkor sem értem, hogy miért hiszi magáról minden nő, akivel épp jár valaki, hogy el is akarja venni?
Volt neki egy nagyon jó csaja, vége lett és most vagy te. Mondta valaha, hogy el akar majd venni?
Ha nem mondta, akkor nem kérheted rajta számon.
Egyszerűen el kell fogadni, ha nem vagy visszautasíthatatlan főnyeremény. Ez nem az ő hibája.
Sztem meg pont fordítva, de nem fogunk összeveszni.
Én kifejezetten mondanám, ha házasodós fajta volnék, mert alapjáraton senki sem házas és nem is kötelező nősülni.
És ha mégis neked lenne igazad, akkor a srácnak lenne kötelessége szólni, hogy aranyos vagy, jó veled a szex és jól el is van veled, de nem érzi, hogy veled akarná leélni az életét?
Érdekes igény, mert ugyebár egyenlő az azonnali szakítással, vagyis jól tökön szúrná magát a srác, pusztán hogy a nőnek egy feltételezett vágyát támogassa.
Ez egy irreális, nem életszerű elvárás és nem is túl gyakori. Mintha mi azt várnánk a nőktől, hogy az első randin elmondja őszintén, hogy ő bizony nem hajlandó szopni és úgy korrekt, hogy most, idejekorán közli ezt.
És ha mégis neked lenne igazad, akkor a srácnak lenne kötelessége szólni, hogy aranyos vagy, jó veled a szex és jól el is van veled, de nem érzi, hogy veled akarná leélni az életét?
De en azt nem ertem,hogy ez mire jo? Marmint hosszu tavon,es ha mar kinottel a tinikorbol,es egyertelmu az,hogy mar az ember inkabb a megallapodas fele menne. Lehet igy lazan venni is,nyugodtan,de ennek is megvan a modja,es az nem az,hogy evekre a masik mellett maradsz mert jopofa es jo a szex.:D mikozbe tudod,hogy nem kell o egy eletre.
de ezt csak te tudod, a masik fel nem :D
Azert mondjuk,ha en azert "tartok" egy embert mert van szex es jo unalomuzo,akkor az altalaba par honap alatt lecseng.
egymas idejet hosszutavon viszont nem kell rabolni.
commenteket nem olvastam , láttam elég aktív a dolog csak a kérdésre válaszolnék.
Valószínűleg megijedt attól hogy majdnem összekötötte az életét olyannal akitől ma már nagyon távol áll. Nem akar még1x ebbe a hibába esni...Ez az első és egyetlen dolog amire gondolni tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!