Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit szolnál, ha a párod az exének meg akarta volna kérni a kezét, de téged meg nem venne el soha?
Lehet kicsit megsértődnék,meg rosszul esne.
Ha vki nagyon szerelmes, a másiknak bármit megtenne,meg a szerelmével esküvőt tervez. Ha nem szerelmesek akkor meg nem. Legalábbis sztem így van.
De nem lenne szakítóok.
Jut eszembe, lenyeled te a g_cit?
Lehet, hogy az előző nője simán lenyelte, vagy esetleg engedte fingóba is :D Légy nyitott, és még a végén eljegyeznek.
Úgy gondolnám, nem én vagyok neki az igazi.
Amennyiben ezt a kapcsolat elején tisztázza, pár hét-hónap távlatában, hogy nem gondolkodik velem komolyan és nem tervez házasodni, nem húznám fel magam, ez lenne a fair magatartás. Ha évek múltán közölné csak, amíg abban a hiszemben tart, hogy mégis komoly kapcsolatot akar (összeköltözés, stb.), akkor igencsak kiakadnék.
Szerintem a párod abban a dilemmában van mint én voltam. Én is megakartam kérni az exem kezét és amint elmondtam neki pár nap múlva szakított is velem és ez egy 4 éves kapcsolat volt. Azóta nem tudok arra gondolni, hogy ugyanezt eljátszam.
Amúgy tudjátok mi változik meg, ha megkéri a kezeteket a párotok? Semmi. Ugyanazt fogjátok nap mint nap megélni, csak egy-egy gyűrű is tanúja lesz ennek. Nem értem miért kell erre annyira rápörögni. Ugyanúgy lehet boldogságban élni, eljegyzés nélkül, mint vele.
18. Az eljegyzés a hàzassàg előszobàja. A csajod nem akart hozzàd menni. Ezért szakított.
Akinek a hàzassàg fontos, aki nem akar baràtnő maradni 30-40 stb évesen is, az nem húzza a saját idejét egy jövőtlen kapcsolatra.
Ha nem azonosak az igènyek, akkor nem egymàst keresitek. Persze sok csaj megalkuszik akit a pasija nem akar elvenni...ez màs dolog mintha egyik fél se akar hâzasodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!