Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek korai az eljegyzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek korai az eljegyzés?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, én 33 éves férfi vagyok, barátnőm 23 éves. Júliusban tervezem megkérni a kezét, egy romantikus balatoni vitorlázáson - ugyanis a Balatonon egy vitorláson találkoztunk először és azóta sem sikerült eljutnunk oda:).

Barátnőm Pesten tanul, most fejezi be az egyetemet, de menne mesterképzésre, aminél szintén Pestet jelölte meg. Ez azért érdekes, mert mindketten vidékről származunk, a mi városunkban is indul ilyen mesterképzés, és hát én azt szeretném, ha ide jönne tanulni, csak nem szeretném befolyásolni, tudom, mennyit jelent neki a karrier... Beadta ide is a jelentkezését, de a rangsorban első Pest.

Én már régóta tudom, hogy vele szeretném leélni az életemet, amint lehet, összeköltözni - ez ugye az ő döntése lesz, én már az elejétől mondtam neki, hogy szeretném, ha már hozzám jönne haza, itt a nagy ház, várom.:) Ez még sajnos nem történt meg, a szülei is nagyon kötődnek hozzá, egy alkalommal otthon "kell" aludnia a szüleinél, ha hazajön a hétvégére, ami kb háromhetente történik meg. A másik héten én megyek fel 2 napra, a harmadikon nem találkozunk - ugyanis nagyon fontos számára a karrier, tagja több ifjúságsegítő egyesületnek, építi a jövőjét.

Én ugye már 33 múltam, nem szeretnék ezzel tovább várni, csak aggaszt, hogy vajon nem korai-e ez, nem riasztom-e el?

2016. máj. 29. 22:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem korai.

Ez még nem házasság csak a szándék kifejezése. Legalább te is megtudod hogy mit tervez a jövőben.

2016. máj. 30. 22:07
 12/17 A kérdező kommentje:
Én már nagyon szeretnék családot, és velem képzelem el, kár, hogy ennyire fiatal még, úgy értem, még az a fránya iskolája... Úgy terveztem, hogy ha meglesz 2 év múlva a Master, házasságot kötünk és még a gyakorlati idő előtt, vagy az első munkahelye előtt családot alapítanánk. Nekem beleférne az idpmbe, hogy foglalkozzak a babával, családi vállalkozásunk van. Erről még nem mertem vele beszélni, majd az eljegyzéskor...
2016. máj. 31. 09:08
 13/17 A kérdező kommentje:
Nyáron együtt töltöttünk 2*3 hetet, pár nap volt, amíg nem találkoztunk közben és semmi konfliktusunk nem volt. Soha nem veszekszünk :)
2016. máj. 31. 09:11
 14/17 anonim ***** válasza:

Azért kérdező, nyáron 2*3 nap az nagyon messze van a teljes együttéléstől. Meg az, hogy sosem veszekedtek, semmit nem jelent, havi 3 találkával nehéz is összeveszni bármin.

Az, hogy te így gondolod, az nem biztos, hogy megegyezik azzal, amit ő gondol.

Miért, mondd, miért fáj ennyire neked a gondolat, hogy még a lánykérés (cca

2016. máj. 31. 09:48
 15/17 anonim ***** válasza:

bocs, előbb elküldte

szóval, miért fáj, hogy még a lánykérés (és cca 200-300e ft gyémánt) ELŐTT beszéld meg vele ezeket a dolgokat? Neki nincs beleszólása? Ha ő nem akar még családot, mert előtte dolgozni szeretne? Ha ő is bele szeretne adni még az esküvői költségekbe? Akkor nem 2 év múlva lesz az esküvő, hanem több. Nem gondolod, hogy joga van tudni, mit gondolsz és mit tervezel? Romantika ide vagy oda, azért a régi szép időkben is egyértelműsítették a szándékukat, mielőtt a szülőktől engedélyt kértek a nászra, nehogy már két felnőtt ember ne tudjon erről beszélni.

2016. máj. 31. 09:49
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én abszolút jó ötletnek tartom, hogy normálisan megkérd. Miért akarja mindenki lebeszélni a kérdezőt?

Ne félj vágj bele ahogy Te eltervezted, úgy lesz a legjobb. A többi meg úgyis kialakul;)

2016. máj. 31. 21:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem szuper ötlet de viszont itt mindneki magából indul ki

Te ismered

Az hogy a szülei ragaszkodnak hozza ,teljesen lényegtelen mivel mar rég elmúlt 18 semmi joguk pl helyette dönteni

Sok sikert

2016. jún. 2. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!