Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyi ideig várnátok? -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig várnátok? - Fiúk, hogy megkérjétek a párotok kezét? - Lányok, hogy megkérjék a kezeteket?

Figyelt kérdés
Ha nem történne meg, mi lenne a következménye?
2016. ápr. 30. 16:27
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:

A #14/30-as válasz elgondolkodtatott.

Azt hiszem a szívemből szólt. Nem opció annyi idősen barátnőnek lenni számomra sem. Szintén ijesztő és nem egyedüli példa, hogy csak várnak, várnak aztán lelép a faszi és mást elvesz egy két év múlva, akit szeret. Ez az egyik oldalról happy end.

24 évesek vagyunk (tudom még fiatal), 4 éve vagyunk együtt, ebből 3 éve együtt élünk (szülőktől jó távol )teljesen önellátó üzemmódban. Elvégeztük a sulit, dolgozunk mind ketten, van autó, már közös kisállat is. :)

Mikor még csak egy éve voltunk együtt előjött a téma, poénkodtunk vele, akkor még tényleg nagyon fiatalok voltunk, akkor egyértelműen az jött le, hogy persze, neki szimpatikus ez az egész, házasságot gyerekeket akar.

Aztán nemrégiben előhozakodtam azzal, hogy mik a tervei „velem”. Úgy tűnt kerüli a témát, de gondoltam elég érettek vagyunk, rákérdeztem egy randi közben, hogy mi a véleménye a házasságról. Mivel majdnem leesett a székről hagytam is a fenébe az egészet, de azért rosszul esett látni, hogy szinte megrémítettem.

Én szeretnék eljegyzést, majd házasságot. Nem azt mondom, hogy maholnap, de jó lenne beszélgetni róla. Szeretném ha megkérné a kezem,hiszen szeretnék hozzá tartozni…de gondolom mások is ezért házasodnak.

Aztán gondoltam csak nem hagyom annyiban, másodjára is felhoztam a témát, bár ekkor már volt bennem némi sértettség.

Majd szinte kifakadt, három dolgot mondott: Hogy ő ennyi idősen nem, még fiatalok vagyunk. Hogy mennyibe kerülne az (hozzáteszem világ életemben nem éltem nagy lábon, riaszt a tömeg soha nem akarnék nagy felhajtást) illetve hogy ez csak egy papír…na meg, hogy nincs értelme mert 50%-ban válással végződik. (Bár így szerintem együtt lenni sincs értelme.)

Na ezzel szíven ütött.

Talán nem is az amit mondott, hiszen ezek valahol logikus érvek legalább is számára, de az ahogy mondta...

Én a mai napig úgy érzem szeret, mindent meg tudunk beszélni, sőt mutattam neki nemrégiben egy gyönyörű menyasszonyi ruhát amit pár tízezer forintért meg lehet venni. Elcsodálkozott, hogy csak annyi? És ismét ennyiben maradt.

Félek, hogy ha még egyszer felhozom a témát, már úgy érzi majd ultimátumot adok neki és hogy nyaggatom.

De én szeretnék Hozzá tartozni… de mint ahogy kezdtem a „monológomat”, bőven találtam igazságot az előttem szóló kommentjében.

És hogy – válaszolván az eredeti kérdésre- mi lesz a következménye? Valószínűleg gyáva vagyok ahhoz, hogy lépjek, úgyhogy várok és várok…

2016. nov. 26. 18:47
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát te tudod utolsó. (31). Én biztosan nem tudnék olyan emberrel élni, aki nem akarja hivatalossá tenni a kapcsolatot, nem akarja, hogy egymás első számú hozzátartozóivá váljunk. Ha így élsz, az a te döntésed, de remélem azt tudod, hogy az a bizonyos tüske mindig benned lesz, mivel te házasságban akarsz élni.

A párodat pedig, a reakcióiból ítélve valószínűleg megfertőzték a "csak egy papír " divatszöveget nyomó emberek, akiknek (a nagy részüknek) csak az az egy problémája van, hogy elköteleződni nem akarnak, hátha jön másvalaki idő közben. A hozzáállása iszonyat!!! Akkor ennyi erővel kapcsolata se legyen, hisz 50% az esélye, hogy szakítás lesz a vége.

Kíváncsi leszek, akkor mit fog mondani a barátod, ha téged baleset ér, kózházba kerülsz, és a doki úgy dönt, nem ad tájékoztatást az állapotodról neki, mert hivatalosan a pasid egy senki. Nem a családtagod. Szóval majd meg kell várni valamelyik hozzátartozódat, ha tudni akarja mi a bajod. Akkor biztos örülni fog neki, hogy nem vagytok házasok. Csomó hasonló sztorit olvastam itt, máshol, illetve ismerősömmel is megesett. Szóval megtörténhet!

2016. nov. 28. 19:04
 33/33 anonim válasza:

Igazad van. Össze kell szednem magam, és tök higgadtan tisztáznom vele ezt az egészet. Ha szeret, akkor szeressen a magáénak egészen :)

Persze a tüske… na meg minden elszalasztott alkalom rosszul esik. Mikor a szíved mélyén mindig azt várod, egy-egy éttermi vacsoránál, vagy romantikus pillanatnál…. (Párizsban ne kösd be a cipőfűződet a barátnőd előtt… :D ).

Viccet félretéve, igaz. A sarkamra kell állnom és kész. A divatszövegben is van valami, úgy gondolom az új munkahelyén a sok elvált sok gyerektartást fizető faszitól hallgathatja egész nap. Gáz ha az asszony hívja őket, gáz ha hétvégén övék a gyerek..Gondolom mindig megkapja, hogy eszébe ne jusson házasodni.

De ha az ő véleményükre ad, akkor lakjon velük, főzzenek rá azok… :D Ha szeretem a kedvesemet, az ilyen baromságokat meg se hallgatom.

A környezetemben, a családomban kivétel nélkül mindenki elvált eddig, én hozhatnám csak fel igazán az 50%-ot :D No lényegtelen, ezt vele kell megbeszélnem.

Köszönöm a véleményed :)

2016. nov. 29. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!