Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyi ideig várnátok? -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig várnátok? - Fiúk, hogy megkérjétek a párotok kezét? - Lányok, hogy megkérjék a kezeteket?

Figyelt kérdés
Ha nem történne meg, mi lenne a következménye?
2016. ápr. 30. 16:27
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
20%
Oké 19-es, de az egy éves kapcsolat még nem valami minőségi, papír ide vagy oda :) Nekem meg ne magyarázz szexuális életről, amikor annyira prűd vagy, hogy az esküvődig vártál kb. az összeköltözéssel...
2016. máj. 2. 19:30
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Én 5 év után már várnám.

Most vagyunk 3 éve együtt, igazából már jó ideje szóba hozta. Állítólag tavaly szerette volna megkérni a kezem, de közbejöttek váratlan dolgok. Neki konkrét elképzelése van arról hogy hogyan szeretne megkérni. Tehát készül valami romantikus körítéssel, aminek örülök, csak már nagyon várom. Nálunk szerintem az is a baj, hogy még nem dolgozok...

23l 28f

2016. máj. 3. 23:17
 23/33 anonim ***** válasza:
24%

együttélés (ALAP!) után

az idő meg fene tudja, nem mindegy hogy 18évesen jövünk össze vagy 30

2016. máj. 6. 08:07
 24/33 anonim ***** válasza:
37%
Másfél év után eljegyzés, rá két és fél évre esküvő.
2016. máj. 11. 18:43
 25/33 anonim ***** válasza:
24%
Nekem nincsenek különösebb kívánságaim, úgy is megfelelne hogyha csak gyerek után kérné meg a kezem, Teljesen mindegy hogy 2, 5 vagy 10 év ismertség után. szerintem azok a párok akik igazán érzik az összetartozást ők nem csinálnak ebből a leánykérésből nagy dolgot hogy mikor kéne mikor illik ... Persze valaki szereti a felhajtást is.
2016. máj. 11. 23:05
 26/33 anonim ***** válasza:
55%

nekem 2 het utan megkerte a kezem 2 ev jaras utan eskuvo majd ezek utan koltoztunk ossze.

Ennek 27 eve

akkor meg nem volt szokas az osszebatyuzas es varakozas a soha el nem jovo eskuvore csak az egyszerubb embereknel \

Tisztesseges ferfiak megkertek a lanyokat es elvettek ha ugy gondoltak felesegnek jo lesz

Ti ellenben fuvel faval probalkoztok es osszebatyuztok majd szetmentek ujra batyuztok

nekunk ezt latni szomnoru nehez lehet igy valogatni

2016. máj. 14. 00:30
 27/33 anonim ***** válasza:
27%

Valamennyi együttélés nélkül teljesen lutri összeházasodni. Abszolút felelőtlenség. Akiknek össze is jön azoknak max szerencséjük volt, de ki bízza a szerencsére a dolgot a mai világban?

Én ezt úgy írom, hogy csak fél évet, de akkor is együtt éltünk az esküvőnk előtt. Ennyi a minimum, vagy legalább pár hónap, hogy átgondolt, megfontolt döntést hozzon az ember.

2016. máj. 14. 01:09
 28/33 anonim ***** válasza:
55%

Szerencsenk volt?

Nem mi eldontottuk mi ketten egy par leszunk es hogy egymasra vigyazunk tiszteljuk szeretjuk tamogatjuk egymast barmi tortenik.

Es konfliktus megoldjuk erre koncentralunk a megoldasra.

Nincs kiskapu nincs kibujo kemenyen dolgozunk a hazassagon.

Ezen az elhatarozason semmi probaido egyutteles nem oszt vagy szoroz es nincs szugseg ra.

A mai idokben?

Ugyan mar semmiben nem kulonbozik a regi ember a maitol az erzesek ua max ma jobb elet van jolet es tobb penz.

Mi egy apro fajalyhas szobaban kezdtuk egy fizetesbol en meg tanultam akkor.

A mai idok problemaja az elfogyott beloletek a bizalom a becsulet es a kitartas

Feladjatok ,, van masik en jobbat erdemlek ,, jelszoval.

Es pont ezert nem biztok magatokban sem az igenetek nem tiszta.

2016. máj. 14. 09:29
 29/33 anonim ***** válasza:
53%

Tudod vannak olyan dolgok amiket 1-2 beszélgetéssel, meg elhatározással sem lehet megoldani.

Vagy azt akarod mondani, hogy teljesen igénytelen ember módjára együtt maradnál a férjeddel, ha nem illenétek össze szexuálisan, ha kb a cselédjének nézne, mert mindent neked kellene megcsinálni otthon, plusz még a munkádat elvégezni az állásodban, mert szerinte a házimunka a nő dolga, vagy csak szimplán lusta, és nem zavarja, ha megeszi a retek. Ha megcsalna, vagy ha elkezdene bántalmazni? Na az már nem házasság, csak egy kirakat, képmutatás a külvilágnak. Neked meg egy boldogtalan élet.

Mert próbáld csak megbeszélni egy olyan férfival aki veri a feleségét, hogy ne tegye... Vagy ha fájdalmat okoz mikor együtt próbálnátok lenni, próbáld neki megmagyarázni hogyan jó ha egyszerűen képtelen ráérezni, mert nem passzoltok egymáshoz...stb stb

A duma és az elhatározás nem tud mindent megoldani.

2016. máj. 14. 14:59
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Maximum 1-2 évet. Többet teljesen felesleges. Meg kell beszélni a dolgot a pároknak, hogy ha nem értenek egyet ezen a téren, akkor ne pazarolják egymás idejét, a fiatalságukat olyan kapcsolatra aminek nincs jövője.

Engem az első évfordulónkon kért meg a férjem összeköltözés előtt. 1 évre rá házasodtunk, 10 éve együtt vagyunk.

A kommunikáció hiányából, és a jelek észre nem vételéből jönnek az x éve együtt vagyunk, de még mindig nem kért meg c. kérdések. Észre kellene venni ha átvernek.

2016. máj. 18. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!