Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ennyire nehéz lenne elfogadni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nehéz lenne elfogadni? Miért?

Figyelt kérdés

Pár hónapja felvetődött az eljegyzés kérdése a kapcsolatunkban, amitől teljesen feldobódtam, felpörögtem...ilyen dolgok, hogy szeretném-e, hogyan szeretném-hogyan nem stb. stb. Persze ezek még csak tervek a kivitelezés mikéntje-mikor-ja a páromra vár. Viccesen megemlítettem a szüleimnek mire annyi volt a reakció h "ejsze nem vagyunk elbolondulva, hova gondolunk stb." Pedig engem tényleg boldoggá tenne a dolog, mert nagyon vágyom rá, nem a gyűrű miatt, hanem számomra van egy plusz(egy elmondhatatlan morális érték) amit azáltal, hogy közölné szeretné, ha hozzátartoznék...nem tudom megfogalmazni pontosan:)

Igaz, hogy most külön városban élünk, de nagyon nagy kötelék van közöttünk s szerintem nem lenne "gáz" kb 2 évig jegyben járni...rosszul esett a reakciójuk, mert nekem az is fontos lenne, hogy a család mit gondol...más bezzeg örvendene...szerintetek?

2010. ápr. 6. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Én nem jegyezném el magam, ha másik városban élnénk, és 2 év lenne a jegyesség.

Pont azért nem, mert akkora morális értéke van számomra az elköteleződésnek, hogy semmiképp nem szeretnék egy felbontott eljegyzést, még akkor sem, ha nincs jogi következménye.

Majd ha az együtt töltött hétköznapokban is működik a kapcsolat, akkor igen. Erre pedig nem garancia a kötelék.

2010. ápr. 7. 09:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Az egyutt toltott hetkoznapokban mukodott a dolog ket evig. Csak most egyetem miatt mas varosba kerultunk...szoval nem egy olyan tavkapcsolatrol van szo, ahol csak "hirbol" ismerjuk egymast. 3 eve vagyunk egyutt...
2010. ápr. 7. 09:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Az együttélésre gondoltam. Egyetem előtt a szüleitekkel laktatok, nem?
2010. ápr. 7. 15:52
 4/6 anonim ***** válasza:
én ismerek olyat, aki 3 éve el van jegyezve és még nem volt esküvő, jelenleg 5 hónapos terhes..
2010. ápr. 14. 15:23
 5/6 anonim ***** válasza:

ne törődj a szüleiddel, ez igenis nagy előrelépés, ha el vagy jegyezve, és nem hülyeség akár 2 évig is jegyben lenni.

Szerencsés vagy, hogy ilyen pasit találtál, aki ennyire szeret:) pusz

2010. ápr. 17. 11:19
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi:):D valóban szerencsés vagyok...:)
2010. máj. 17. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!