Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nehéz lenne elfogadni? Miért?
Pár hónapja felvetődött az eljegyzés kérdése a kapcsolatunkban, amitől teljesen feldobódtam, felpörögtem...ilyen dolgok, hogy szeretném-e, hogyan szeretném-hogyan nem stb. stb. Persze ezek még csak tervek a kivitelezés mikéntje-mikor-ja a páromra vár. Viccesen megemlítettem a szüleimnek mire annyi volt a reakció h "ejsze nem vagyunk elbolondulva, hova gondolunk stb." Pedig engem tényleg boldoggá tenne a dolog, mert nagyon vágyom rá, nem a gyűrű miatt, hanem számomra van egy plusz(egy elmondhatatlan morális érték) amit azáltal, hogy közölné szeretné, ha hozzátartoznék...nem tudom megfogalmazni pontosan:)
Igaz, hogy most külön városban élünk, de nagyon nagy kötelék van közöttünk s szerintem nem lenne "gáz" kb 2 évig jegyben járni...rosszul esett a reakciójuk, mert nekem az is fontos lenne, hogy a család mit gondol...más bezzeg örvendene...szerintetek?
Én nem jegyezném el magam, ha másik városban élnénk, és 2 év lenne a jegyesség.
Pont azért nem, mert akkora morális értéke van számomra az elköteleződésnek, hogy semmiképp nem szeretnék egy felbontott eljegyzést, még akkor sem, ha nincs jogi következménye.
Majd ha az együtt töltött hétköznapokban is működik a kapcsolat, akkor igen. Erre pedig nem garancia a kötelék.
ne törődj a szüleiddel, ez igenis nagy előrelépés, ha el vagy jegyezve, és nem hülyeség akár 2 évig is jegyben lenni.
Szerencsés vagy, hogy ilyen pasit találtál, aki ennyire szeret:) pusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!