Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nincs jövőképe velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs jövőképe velem?

Figyelt kérdés

Több mint 2 éve vagyunk együtt a párommal,aki szintén 21 éves.Lehet,hogy a mostani nehéz boldogulás miatt vagy mert nincs jövőképe velem,de nem beszélünk a jövőnkről.Úgy érzem ez neki kellemetlen téma és nem erőltetem,de tudom ,hogy szeret,érzem,látom.Anyukám komolytalannak és értelmetlennek látja a kapcsolatunk,szerinte ebből sose lesz semmi,2 év után igazán lehetett volna valami komoly szándéka,nem pont az eljegyzés,de legalább beszélni róla,vagy tervezni velem a jövőt,de semmi.Párom valóban elég gyerekes viselkedésű,szülei elváltak.

Anyukám gondolata szöget ütött belém,mi van ha igaza lesz,hiszen az anyukák jobban láthatják ki a jó a lányuknak. Jól esne ha legalább tudnám,hogy komolyan gondolja velem,pl. ha befejeztük a sulit,vagy összeköltözni,de anyu szerint olyan "jól elvagyunk",ezért kicsit neheztel is a páromra.Szerintetek igaza lehet anyukámnak vagy csak az irigység szól belőle,mert egy barátnőjének a lányát 18 évesen eljegyezte egy 21 srác.Mondtam anyumnak,hogy nekünk a suli az első.Én először együtt élni szeretnék a párommal,ráér az az eljegyzés,hiszen egy gyűrű miatt nem lesz közelebb hozzám( mivel más-más városban tanulunk és élünk, hétvégente találkozunk,akár a másik pár)

De azt sem szeretném,ha úgy gondolná anyum,hogy a páromnak ez kényelmes,elkötelezettség nélküli szex, van valaki aki mindig meghallgatja,viszont erőltetni se szeretném a barátom.

2010. ápr. 6. 13:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
14.08:Hova fogsz menni,ha mégse lesz olyan komoly?Vagy talán közös az a ház?
2010. ápr. 6. 14:11
 12/19 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

Nem kell eröltetni! Te magad irtad, hogy gyerekes viselkedésü. Meg, hogy suliba jártok. Hogy a suli jól menjen, ez lebegjen mindig elötted, aztán majd utána ráértek gondolkodni az együttélésen is.

Pár évig hagyni kell öket, azután maguktól felnönek. Az a legszebb az egészben, hogy még mind a ketten nagyon fiatalok vagytok s tudjátok alakitgatni a másikat olyanná, amilyenné szeretnétek, hogy válljon. Az meg csak károgás, hogy "nem lesz belöle semmi" mert 4-5 év múlva komoly, gyönyörü férfi válik a gyerekes srácból, hidd el nekem!

Csak tarts ki mellette odaadóan, alakitsd te is magad olyanná, hogy jó legyél neki. Mindig arra törekedj s akkor egyszer elvesz feleségül. Az meg csak a kettötök dolga, hogy mit hoz a jövö, ne engedjed magadat befolyásolni senkitöl !!!!

2010. ápr. 6. 14:39
 13/19 anonim ***** válasza:

Szia:) Mi kb egy idősök vagyunk. Mi két és fél éve (azonban 3 éve) vagyunk együtt. Nálunk ez pont forditva van, mi beszélünk az eljegyzésről, együttélésről, gyerekről, családról(persze egyetem után), a szüleim meg homokba dugják a fejüket, hogy "ej ráértek arra még"...mi is más városban tanulunk s még van pár év egyetem.

Szerintem hagyni kell a dolgokat megérni. Mikor ő is úgy érzi eljegyez majd:) türelmet kivánok:)

2010. ápr. 6. 15:36
 14/19 anonim ***** válasza:
Ahogy írtad, a barátodnak még gyerekes a viselkedése, mert még fiúban ez a kor szinte "gyerek". Egy 21 éves fiú ritkán kötelezi el magát, még 2 év együttjárás után sem. Te sem vagy lekésve semmiről. Szerintem éljétek a boldog napjaitokat és ne foglalkozz ezzel, ha érzed, tudod, hogy szeret és jól megvagytok, akkor pár év múlva vissza lehet rá térni. Talán addigra megérik rá a barátod.
2010. ápr. 6. 15:49
 15/19 anonim ***** válasza:

figyi én 3,5éve vagyok a párommal én is 21 múltam. nekem már az 1.év után kérdezte szóban h leszek e a felesége.de se gyűrű se semmi.azóta is mondja h örökre velem,de az se jobb hidd el hogy csak mondja.tettem rá poénos célzásokat,h nekem ne dirigálj nem h a feleséged még a menyasszonyod se vagyok ,3,5év után..majd ha az leszek,akkor mondhatod stb..:)" és hasonlók.ő meg poénosan csak válaszol h majd ha eleget főzök meg mosok rá.sok palacsintát sütök neki mert az a kedvence,mondom szted van még olyan hülye aki ennyit főz a pasijának??:)akor azt mondja már 1éve h majd eljön az ideje,de nincs messze.

ezt nem tudhatod,élj a mának,vigyázz rá,látod nekem meg mióta mondja az se jobb hidd el!!elhiszem h várod,én is várom.de még ráérünk.tudom h csak egy gyűrű,és ez még nem házasság,de a pasik felnem tudják fogni h egy hülye gyűrűnek mit tudunk örülni ennyire,meg nekünk az mit jelent:)fel a fejjel!:)

2010. ápr. 6. 16:37
 16/19 anonim ***** válasza:
vagyis ezt mondd anyudnak h a pasik ezt nem fogják sosem olyan fontosnak tartani,bocsi az előbb félreértettem a kérdést :S
2010. ápr. 6. 16:38
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

14:39 ez nagyon gáz mondat:

"Csak tarts ki mellette odaadóan, alakitsd te is magad olyanná, hogy jó legyél neki. Mindig arra törekedj s akkor egyszer elvesz feleségül."

Ne alakítsd magadat olyanná, hogy neki megfelelj. Legyél olyan, amilyen vagy, és fogadjon el így. ha nem találsz más férfit, talán jobbat is!

Fiatalok vagytok még, a pasik meg nagyon kihasználósak. Ne engedd hogy uraljon és ne csicskázz neki. Ha nem jegyez el, az sem gáz, úgy is csak kihasznált volna.

2010. ápr. 6. 19:04
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megbántani, de 2 év ide vagy oda, nem biztos, hogy ez a fiú lesz a férjed. Nem a jövőkép miatt, hanem mert iszonyú fiatalok vagytok, és míg befejezitek a sulit, annyi minden történhet... Lehet, hogy te unod meg őt vagy fordítva, lehet, hogy simán kifullad a kapcsolat, de az is lehet, hogy ha összeköltöztök - lakva ismerni meg a másikat -, nem bírjátok elviselni egymást.
2010. ápr. 7. 09:09
 19/19 anonim ***** válasza:
14:11nek a ház az enyém.De ha nem az enyém lenne akkor is lenne hová mennem. Azóta meg hónapokon át bizonyította hogy szeret, már anyukám is bánja hogy ilyeneket mondott.Párom kivolt abban az időszakban mert a családja tönkre vágta.
2010. ápr. 8. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!