Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs jövőképe velem?
Több mint 2 éve vagyunk együtt a párommal,aki szintén 21 éves.Lehet,hogy a mostani nehéz boldogulás miatt vagy mert nincs jövőképe velem,de nem beszélünk a jövőnkről.Úgy érzem ez neki kellemetlen téma és nem erőltetem,de tudom ,hogy szeret,érzem,látom.Anyukám komolytalannak és értelmetlennek látja a kapcsolatunk,szerinte ebből sose lesz semmi,2 év után igazán lehetett volna valami komoly szándéka,nem pont az eljegyzés,de legalább beszélni róla,vagy tervezni velem a jövőt,de semmi.Párom valóban elég gyerekes viselkedésű,szülei elváltak.
Anyukám gondolata szöget ütött belém,mi van ha igaza lesz,hiszen az anyukák jobban láthatják ki a jó a lányuknak. Jól esne ha legalább tudnám,hogy komolyan gondolja velem,pl. ha befejeztük a sulit,vagy összeköltözni,de anyu szerint olyan "jól elvagyunk",ezért kicsit neheztel is a páromra.Szerintetek igaza lehet anyukámnak vagy csak az irigység szól belőle,mert egy barátnőjének a lányát 18 évesen eljegyezte egy 21 srác.Mondtam anyumnak,hogy nekünk a suli az első.Én először együtt élni szeretnék a párommal,ráér az az eljegyzés,hiszen egy gyűrű miatt nem lesz közelebb hozzám( mivel más-más városban tanulunk és élünk, hétvégente találkozunk,akár a másik pár)
De azt sem szeretném,ha úgy gondolná anyum,hogy a páromnak ez kényelmes,elkötelezettség nélküli szex, van valaki aki mindig meghallgatja,viszont erőltetni se szeretném a barátom.
Szia!
Nem kell eröltetni! Te magad irtad, hogy gyerekes viselkedésü. Meg, hogy suliba jártok. Hogy a suli jól menjen, ez lebegjen mindig elötted, aztán majd utána ráértek gondolkodni az együttélésen is.
Pár évig hagyni kell öket, azután maguktól felnönek. Az a legszebb az egészben, hogy még mind a ketten nagyon fiatalok vagytok s tudjátok alakitgatni a másikat olyanná, amilyenné szeretnétek, hogy válljon. Az meg csak károgás, hogy "nem lesz belöle semmi" mert 4-5 év múlva komoly, gyönyörü férfi válik a gyerekes srácból, hidd el nekem!
Csak tarts ki mellette odaadóan, alakitsd te is magad olyanná, hogy jó legyél neki. Mindig arra törekedj s akkor egyszer elvesz feleségül. Az meg csak a kettötök dolga, hogy mit hoz a jövö, ne engedjed magadat befolyásolni senkitöl !!!!
Szia:) Mi kb egy idősök vagyunk. Mi két és fél éve (azonban 3 éve) vagyunk együtt. Nálunk ez pont forditva van, mi beszélünk az eljegyzésről, együttélésről, gyerekről, családról(persze egyetem után), a szüleim meg homokba dugják a fejüket, hogy "ej ráértek arra még"...mi is más városban tanulunk s még van pár év egyetem.
Szerintem hagyni kell a dolgokat megérni. Mikor ő is úgy érzi eljegyez majd:) türelmet kivánok:)
figyi én 3,5éve vagyok a párommal én is 21 múltam. nekem már az 1.év után kérdezte szóban h leszek e a felesége.de se gyűrű se semmi.azóta is mondja h örökre velem,de az se jobb hidd el hogy csak mondja.tettem rá poénos célzásokat,h nekem ne dirigálj nem h a feleséged még a menyasszonyod se vagyok ,3,5év után..majd ha az leszek,akkor mondhatod stb..:)" és hasonlók.ő meg poénosan csak válaszol h majd ha eleget főzök meg mosok rá.sok palacsintát sütök neki mert az a kedvence,mondom szted van még olyan hülye aki ennyit főz a pasijának??:)akor azt mondja már 1éve h majd eljön az ideje,de nincs messze.
ezt nem tudhatod,élj a mának,vigyázz rá,látod nekem meg mióta mondja az se jobb hidd el!!elhiszem h várod,én is várom.de még ráérünk.tudom h csak egy gyűrű,és ez még nem házasság,de a pasik felnem tudják fogni h egy hülye gyűrűnek mit tudunk örülni ennyire,meg nekünk az mit jelent:)fel a fejjel!:)
14:39 ez nagyon gáz mondat:
"Csak tarts ki mellette odaadóan, alakitsd te is magad olyanná, hogy jó legyél neki. Mindig arra törekedj s akkor egyszer elvesz feleségül."
Ne alakítsd magadat olyanná, hogy neki megfelelj. Legyél olyan, amilyen vagy, és fogadjon el így. ha nem találsz más férfit, talán jobbat is!
Fiatalok vagytok még, a pasik meg nagyon kihasználósak. Ne engedd hogy uraljon és ne csicskázz neki. Ha nem jegyez el, az sem gáz, úgy is csak kihasznált volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!