Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs jövőképe velem?
Több mint 2 éve vagyunk együtt a párommal,aki szintén 21 éves.Lehet,hogy a mostani nehéz boldogulás miatt vagy mert nincs jövőképe velem,de nem beszélünk a jövőnkről.Úgy érzem ez neki kellemetlen téma és nem erőltetem,de tudom ,hogy szeret,érzem,látom.Anyukám komolytalannak és értelmetlennek látja a kapcsolatunk,szerinte ebből sose lesz semmi,2 év után igazán lehetett volna valami komoly szándéka,nem pont az eljegyzés,de legalább beszélni róla,vagy tervezni velem a jövőt,de semmi.Párom valóban elég gyerekes viselkedésű,szülei elváltak.
Anyukám gondolata szöget ütött belém,mi van ha igaza lesz,hiszen az anyukák jobban láthatják ki a jó a lányuknak. Jól esne ha legalább tudnám,hogy komolyan gondolja velem,pl. ha befejeztük a sulit,vagy összeköltözni,de anyu szerint olyan "jól elvagyunk",ezért kicsit neheztel is a páromra.Szerintetek igaza lehet anyukámnak vagy csak az irigység szól belőle,mert egy barátnőjének a lányát 18 évesen eljegyezte egy 21 srác.Mondtam anyumnak,hogy nekünk a suli az első.Én először együtt élni szeretnék a párommal,ráér az az eljegyzés,hiszen egy gyűrű miatt nem lesz közelebb hozzám( mivel más-más városban tanulunk és élünk, hétvégente találkozunk,akár a másik pár)
De azt sem szeretném,ha úgy gondolná anyum,hogy a páromnak ez kényelmes,elkötelezettség nélküli szex, van valaki aki mindig meghallgatja,viszont erőltetni se szeretném a barátom.
Te beszélsz róla neki,hogy mik a távolabbi terveid?
Ha még mindketten tanultok,akkor még az összeköltözés tényleg várhat.Persze azt megértem,hogyha úgy gondolod,hogy ő az "igazi",akkor az eljegyzést már meg lehetett volna tartani.
Ülj le,beszélj vele,honnan tudná,mit akarsz,ha netán csak homályos célozgatások vannak.
Itt az utolsó kommenteket ajánlom figyelmedbe:
Igaza van az előttem szólónak.Ennyi idősen szerintem még nincs mit tervezgetni,pláne,hogy külön suli,külön város...
A másik,hogy azért azt megnézném,,hogy a 18 évesen eljegyzett leány mikor megy férjhez...Azért,hogy azt mondhassam,hogy menyasszony vagyok,én nem szeretném,hogy eljegyezzenek..
ezen egy ideje énis gondolkodok,1 évvel vagyok idősebb tőled,meg 1 évvel régebbóa vagyunk együtt...
nah,hát igen...kényelmes igy,nincs "kötelezettség",semmi,én se hallok azon kivül sokmindent ,hogy "aradj velem jósokáig"...cöhh,kinek mi a jósokáig...
de ugy vagyok vele,egyetem még több mint 2 év,addig ittvagyok,elvagyunk,24 leszek mire végzek,ha még akkor sem gondolja h kellene velem kezdeni valamit,minimum egy összeköltözést,akkor meggoindolom jobban hogy érdemes-e tovább együttlenni,addigra fixen nem lessz elég,hogy néha nálamalszik,meg "randizgatunk"...
22/L
83%-os:hiába kevesebb volt is a válás a 80-as években.
865-os:elég szomorú.Igenis jegyezzen el,vegyen feleségül az a férfi,akinek te majd gyermeket szülsz,mosod a gatyáit és ebédet főzöl.Vagy nem érdemled meg talán,na ugye,hogy megérdemled!
Szia:)
Nem biztos, de lehet hogy igaza van édesanyádnak. Általában a szülők jól látják a dolgokat:) És a legjobbat akarják a gyermeküknek:) Az én édesanyukám is sokszor figyelmeztetett fiúkkal kapcsolatban és mindig igaza lett. Én szerencsére hallgattam rá. Segített abban is hogy milyen típusú(belsőre) fiú a legjobb, de soha nem erőltette rám az akaratát:) A döntés az enyém volt.
És megtaláltam életem szerelmét:) Egyidősek vagyunk egyben osztálytársak is:D Másfél éve vagyunk együtt, de már jórégóta( kb. fél éve) tervezzük a közös jövőt:) Majd meg akarja kérni a kezem, persze csak később , mert előbb be akarja fejezni az egyetemet:) 3 éven belül gyereket is szeretnénk, lehetőleg lányt:D És ha most becsúszna, akkor is örülne neki:) Mindig mondja, hogy én vagyok élete szerelme, velem akar lenni örökre. 1 év múlva egymásnál fogunk aludni szinte minden nap:) Mert ugye akkor ő egyetemre jár majd, én meg dolgozni. És esténként együtt leszünk. Ha meg megszületik a pici babánk, összeköltözünk:) Nálunk ez a helyzet:)
Sztem próbálj meg beszélni a barátoddal, kérdezd meg miért kellemetlen ez a téma? Amúgy az én barátom is gyerekes, kb. mint egy 5 éves, de mégis komolyak a jövőbeli szándékai. Nem akarlak megbántani, sőt lehet teljesen alaptalan a gondolatom, de nekem elsőre az jött le, hogy lehet hogy jó vagy neki, szal. elvan, de esetleg nem gondolja "örökre". Esetleg találhat egy "jobbat", de amíg nem talál veled is jól érzi magát:( Szal. állóvíz. Boldog, de nem felhőtlenül. Ettől függetlenül szerethet. Az is lehet hogy még nem szeretné elkötelezni magát, bár már nem "olyan" fiatal. Ebben a korban egy komoly kapcsolatban általában vannak jövőbeli tervek:)
Sok sikert:) 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!