Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzés érzelmek kimutatása...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzés érzelmek kimutatása nélkül?

Figyelt kérdés
Szerintetek sem normális az, ha valaki nem mutat érzelmeket a jövendőbelije felé? De akkor miért kéri meg a kezét és miért akar megnősülni? Mindig csak a lány kezdeményez, ő öleli át, a lány csókolja meg stb.... milyen házasság lesz ebből?
2016. márc. 19. 22:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Kommunikációról hallottál már ? :) Tőle kéne ezeket megkérdezni
2016. márc. 19. 22:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Én egy harmadik személy vagyok.
2016. márc. 19. 22:48
 3/10 A kérdező kommentje:
Csak nem értem, hogy ha valaki ennyire karótnyelt merev halvérű, akkor mi a brontért akar nősülni?
2016. márc. 19. 22:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak társaságban viselkedik így a férfi, mert nem szereti, ha megbámulják őket, zavarban van, stb. Sokan vannak így a 'nyilvános' megjelenéskor. Vagy a lány panaszkodott neked? Talán csak nehezen mutatja ki a férfi az érzéseit, de attól még lehetnek neki.
2016. márc. 19. 23:46
 5/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem így van. Ha ketten vannak, akkor is ugyanez van.... soha semmit nem kezdeményez.
2016. márc. 20. 17:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Ettől még a csajszi tudhat olyat, amiért a srác úgy érzi, hogy egy életen át maga mellett szeretné tudni :)
2016. márc. 21. 07:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Az emberek különbözőek. Te nem látod, hogy miért, de működik a kapcsolatuk. Ennyi az egész.
2016. márc. 21. 10:56
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem értitek. A menyasszony is panaszkodik.
2016. márc. 21. 17:20
 9/10 A kérdező kommentje:
És nem tudhat olyat, mert nincs köztük nemi élet.
2016. márc. 21. 17:20
 10/10 anonim ***** válasza:

A 6-os válaszoló vagyok, ha jól veszem ki a szavaidból akkor a menyasszonyt/jelöltet elég jól ismered. Lehet jól főzi a paprikás krumplit, az sem egy utolsó szempont.

Ha pedig ennyire nem jön be neki a srác, akkor max nemet mond az ominózus térdrerogyós jelenetnél, nem kell ezt túlbonyolítani. (Vagy előtte jelzi,hogy nem szeretne férjhez menni, hogy ne hozza olyan kellemetlen helyzetbe a srácot...)

Illetve most olvasom, hogy "Mindig csak a lány kezdeményez..." akkor valószínű neki többet jelent a srác. Egyébként biztosan van valami abban a lányban ha kimutatja a srác ha nem. Egy közömbös személyt kizártnak tartom, hogy megkérjen valaki. Legalábbis én nem tennék ilyet. 29/F

2016. márc. 22. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!