Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit lehet kezdeni a rosszallo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni a rosszallo megjegyzesekre, amelyeket az eljegyzesi gyuru lattam kapok?

Figyelt kérdés
24 eves vagyok, negy ev utan eljegyeztuk egymast a baratommal. Egyutt is elunk mar 2 eve, semmi tamogatast nem kapunk a szuleinktol, mindketten dolgozunk. Eskuvot jovo nyaron szeretnenk,25 es fel eves leszek. En nem erzem magam tul fiatalnak a hazassaghoz, de amikor a kolleganoim kiszurtak a jeggyurumet tettek nehany megjegyzest (hu jo fiatalon, meg ilyenek). En vagyok a legfiatalabb a csapatban es szerintem emiatt eleve a kicsinek neznek. Tobben hazasok, gyerekuk is van, de van aki nem hazas csak gyereke van a parjatol. Valoban olyan fiatal lennek a hazassaghoz?
2016. márc. 4. 16:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Unokatesóm és az egyik barátnőm is tavaly házasodott, pár hónap eltéréssel. 22 évesek:)
2016. márc. 4. 19:05
 12/21 anonim ***** válasza:

Mármint nem egymással:))))))

A lényeg, hogy ők is hosszú idő után. Mondjuk rájuk max annyi megjegyzést tettek, hogy kipróbálhatták volna az együttélést még előtte, ez tény.

2016. márc. 4. 19:05
 13/21 anonim ***** válasza:
25%
majd ha felnősz akkor nem fog érdekelni más véleménye, addig meg... na igen
2016. márc. 4. 19:59
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is mondtak hasonlót...Én még a 25-t se töltöttem be az esküvőnk napjáig (még volt két hónap). Aki beszól, tehet nekem egy szívességet...

Az idősebbektől is lehet ám kérdezni, hogy ilyen öregen? :-S

2016. márc. 4. 21:30
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is az irigység beszél belőlük! :)
2016. márc. 5. 16:48
 16/21 anonim ***** válasza:

szerintem se foglalkozz velük, engem is 24 évesen jegyzett el a párom, most 25 vagyok, és nyáron házasodunk össze, akkor leszek 25,5 ő 32.

Én nem éreztem korainak, mi is már két éve együtt élünk.

2016. márc. 5. 19:25
 17/21 anonim ***** válasza:
Rossz országban élsz. Költözz Németországba. Dolgozz olyan helyen ahol nincsenek magyar kollégák. Nem lesz részed ilyesmiben.
2016. márc. 5. 19:55
 18/21 anonim ***** válasza:

lehet én vagyok hülye, de én úgy tudom, hogy nem is olyan régen, még tök megszokott volt,hogyha valaki 18-19 évesen megy férjhez.

az utóbbi 20 évben ez kicsit változott, ma már egyre inkább kintebb tolódik. de még gyakoribb,hogy egyátalán nem akarnak házasodni.

az is tökre rendben van. ugyanis mindenkinek egy élete van, joga van eldönteni,hogy hogyan éli le.

ne hagyd,hogy beleszóljanak, esetleg elvegyék a kedvedet.

egyébként egyátalán nem korai 24 évesen. főleg,hogy dolgoztok, meg régóta jártok együtt, együtt is éltek.

nekem van olyan ismerősöm aki nemrég házasodott, 20 évesen. ő is rengeteg megjegyzést kapott. de ez van, az emberek szeretnek más életében okoskodni.

ugyanúgy nincsen garancia a boldog házasságra 30-40 évesen sem.. 20 évesen sem.

2016. márc. 7. 13:48
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem hülyeség, hogy az irigység beszél belőlük... nálam is hasonló volt a helyzet, csupa idősebb kolleganő, 23 voltam eljegyzéskor, szintén négy év kapcsolat és kb. 2 év együttélés után. És ugyanígy kaptam a "beszólásokat". Annyit fűznék hozzá, hogy mi azért előtte (meg utána is) sokat beszélgettünk, végig jó viszonyban voltunk, és hát... az egyik éppen vált, a másik házassága egy kalap sz.r volt, a harmadiké szintén, a negyedik boldog volt, de azért 20 év után nem az igazi, meg hiányzik valami... satöbbi, satöbbi. A lényeg, hogy irigységről szó sem volt (miért lettek volna irigyek, hiszen ők már rég átélték azt, amit akkor én...? Ha igénytelen, besavanyodott, ronda, és örök szingli kolleganőid vannak, akkor még lehet ezt mondani, de amúgy...? Nem értem, mire irigykednének.), konkrétan féltettek. Mert volt, aki tudta, hogy milyen fiatalon, meggondolatlanul beleugrani egy házasságba azzal, aki az első volt, más úgy érezte, h még élnie kellett volna, megint más pedig az ellaposodott házasságról tudott mesélni, és - akár így lesz, akár nem - mindegyik féltett attól, hogy később átéljem az ő kudarcukat.

Ezt csak azért írtam, mert fura és rossz volt egy csomó hozzászólótól olvasni, hogy irigyek... szerintem nem feltétlenül azok.

Igazából nem sok mindent tudsz vele kezdeni azon kívül, hogy válaszolsz, de szerintem nem is nagyon kell. Pár nap, és mindenki túl lesz a "beszólásokon", aztán az élet megy tovább.

Egyszerűen ilyen az emberi természet: mindenki magából indul ki. Amúgy meg az emberek hajlamosak lenézni a náluk fiatalabbakat, és azok kapcsolatait. Tedd a szívedre a kezed, és mondd azt, hogy Te egy 18 éves lány 2 hónapos kapcsolatát egyenértékűnek tartod a sajátoddal... na, nekik ugyanolyan a Te "kis" négy éves kapcsolatod. ;)

2016. márc. 7. 18:39
 20/21 anonim ***** válasza:

Jaj, nem kell foglalkozni mások véleményével... Amúgy én is 25 évesen mentem férjhez, abszolút nem éreztem úgy, hogy fiatal lennék hozzá.

Egyik munkatársam ecsetelte nekem, hogy a házasság mekkora hülyeség, csak egy papír, nem jelent semmit, kb a szokásos divatszöveget nyomatta amit szoktak hangoztatni az elmúlt pár évben a házassággal kapcsolatban. Ezek után a mosdóban sír a barátnőjének (egy másik munkatársnak), hogy 30 elmúlt, 10 éve van a pasijával, és az nem hajlandó elvenni pedig neki mennyire fontos, más csitriket meg 25 évesen elvesznek sokkal rövidebb kapcsolat után, és ez neki mennyire megalázó.

Mellesleg ő kérdezett a magánéletemről, van e pasim, új voltam még akkor, még csak nem is én hoztam fel a témát.

Ez a csaj egyértelműen irigy volt, de nem foglalkoztam vele. Ha neki így jó, akkor siránkozzon. Nem különösebben érdekelt, csak szánalmasnak tartottam az előadást amit nekem adott elő korábban.

Te se foglalkozz rosszindulatú megjegyzésekkel. Éld az életed. Ha jól választottál, azt az idő úgyis igazolja, és 60 évesen is együtt lesztek:)

2016. márc. 10. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!