Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni a rosszallo megjegyzesekre, amelyeket az eljegyzesi gyuru lattam kapok?
Nem kell velük foglalkozni, ilyen egyszerű. Ha megkérdezik, hogy "ilyen fiatalon"? Akkor válaszolj ridegen azzal, hogy "igen, ilyen fiatalon".
Egyébként nem vagy hozzá fiatal, a kapcsolatod sem az, teljesen normális, egészséges ütemben haladtok.
Irigyek rád, barátnőm tavaly előtt ment férjhez, 22 évesen!
Én nyáron fogok, 25 évesen, senkinek semmi köze hozzá, nem kell foglalkozni velük, viseld büszkén a gyűrűdet! :)
Jaj, dehoogy! én is ennyi idős vagyok, 3 év után kért meg a párom (bevallom én valóban korainak éreztem a dolgot, mivel nem tervezgetek házasságot , és ezt ő is tudta).
Ennek fejében úgy is adta oda nekem, hogy nyugi, nem kell már most tervezni az esküvőt, de jelzi, hogy majd ő igen, és velem szeretné.
Bent a kollégáim- itt vegyesen vannak, de gratuláltak, sőt kérdezgették utána is, hogy mikor lesz az esküvő, ilyenek. Egyáltalán nem mondta egyik sem, az idősebbek semmi, hogy "nem korai ez még?".
Azért mondhatták, mert valójában arra gondolnak, hogy "basszsus, ő 24 évesen már el lett jegyezve, én meg itt vagy harminc-negyven évesen és még semmi ilyen nem jött a képbe??!!" szóval valahol az ember ilyenkor mindig elkezd gondolkodni meg összehasonlítani, ez természetes,lehet meg si ijedtek, ilyenkor, tudod
"na, még valaki férjhez fog menni az ismerőseim közül, úristen mi esz velem..."
Ilyen ez, ne foglalkozz vele. :D
24 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!