Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt már valaki úgy, hogy nem tetszett az eljegyzési gyürüje, amivel a párja megkérte a kezét? Mi let aztán? Kicseréltétek?
Nem cseréltük ki, sőt nem is tudja, hogy annyira nem tetszik.
Ellenben ez is egy ajándék, amire végképp igaz, hogy szívből adták, plusz azóta is a lánykérés jut róla eszembe, nem az, hogy tetszik-e.
Van az úgy, hogy nem sikerül teljes mértékben eltalálni a másik ízlését, de kulturált ember nem fogja a másikat megsérteni azzal, hogy ezt ki is mutatja. Páromnak is van olyan pólója, amit tőlem kapott, és csak itthonra hordja. ;) De soha nem mondaná ki, hogy nem tetszik neki.
Ez meg egy jegygyűrű, nem vacak ezer forintos póló!
Gondolom rengeteg munka, spórolás, keresgélés van mögötte, meg kell hozzá bátorság, hogy feltegye a nagy kérdést. Naná, hogy tetszik! Ha nem is az, ahogy kinéz, amit jelent, az mindenképpen. :D
Nálunk is volt ilyen,hogy a gyűrűt amit kaptam nem tetszett és ráadásul kis apró kövek voltak benne aminek a kis karmai mindig kiszakította a harisnyám. Ő (férjem) javasolta,hogy cseréljem ki nyugodtan, mert amikor vette nem volt sok választék.
Ez az eset 32 éve volt. :)
Még jó, hogy nem azért mentünk szét mert nem tetszett a gyűrű, hanem mert megcsalt az exem, és ezért szakítottam...sőt, volt durvább húzása is. Annak, hogy nem tetszett a gyűrű, semmi köze nem volt a dologhoz.
Anyagiasnak meg végképp nem mondanám magam. A férjem kb 5000ft-os gyűrűvel kérte meg a kezemet, és évek óta házasok vagyunk. Nem azon múlott mennyi pénzt ölt bele.
Kicsit át kéne gondolni az ilyen megnyilvánulásokat. Nem látsz bele mások kapcsolatába. Nem tudom hányadik válaszoló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!