Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzési karkötő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzési karkötő?

Figyelt kérdés
A barátnőm soha nem hord gyűrűket,nem is szereti őket mert rövidek az ujjai és nagyon kényelmetlen a karkötőket viszint szereti .Esetleg ha vennék egy gyűrűt és egy nyakláncra fűzném?

2015. dec. 12. 11:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezd meg tole, hogy ha egyszer elvenned akarna-e gyurut hordani
2015. dec. 12. 12:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az eljegyzési gyűrű más kategória azért:) kérdezz rá!
2015. dec. 12. 12:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszene, de neki lehet, hogy igen, ezért érdemes tőle érdeklődni :)
2015. dec. 12. 13:41
 4/7 anonim ***** válasza:

En sem hordok soha gyurut, raadasul a munkam nem is engedi, hogy viseljem, NADE KEREM!!! Ez egy eljegyzesi gyuru :) Szerintem az nagyon mas kategoria...

Ha erre gondoltal mindenkepp kerdezd meg a baratnodet mit szeretne mert hiaba nem szereti a gyuruket ez egy kiemelt dolog.

2015. dec. 12. 15:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Kköszönöm a válaszokat
2015. dec. 15. 14:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Valahogy kérdezz rá mellékesen, mondjuk egy ékszerbolt kirakata előtt , mintha épp ott jutna eszedbe.

Egyébként én se hordok soha gyűrűt, mert kényelmetlen (hosszú vékony ujjaim vannak, de így is az). De az eljegyzési gyűrűt boldogan fogom viselni bármilyen kényelmetlen, mert jelentése van. A szerelmünket és az összetartozásunkat szimbolizálja. :)

2015. dec. 18. 21:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Vagy esetleg kérd meg rendesen gyűrűvel, és utána (miután megvolt a nagy öröm) tedd hozzá, hogy tudod, hogy nem szereti a gyűrűket, és te (a figyelmes csodaférfi;)) erre is gondoltál, és eszedbe jutott, hogy szeretné-e láncon hordani a nyakában, vagy a kezén, mert akkor kap hozzá azt is.:)

Vagy ha nem nagy értékű láncot szeretnél venni hozzá, akkor előtte is megveheted, legfeljebb ha mégsem kell neki, akkor szülinapjára, karácsonyra, akármire, csinálsz neki belőle nyakláncot/karkötőt egy szép medállal.

Egyébként én sem szeretem a gyűrűket, sose hordok, mert kényelmetlen, de egy eljegyzési gyűrű más lenne, úgyhogy lehet a barátnődnél is így van. Nem mindig kell ilyen praktikusnak lenni..;)

2015. dec. 24. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!