Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire néz ki ez a gyűrű eljegyzési/karikagyűrűnek?
Nagyon beleszerettem ebbe a gyűrűbe.
Most, hogy anyuval beszélgettünk a szakdolgozatomról, mondtam neki, hogy ezt szeretném a diplomaosztómra. Azt mondta, hogy valóban meseszép, de szerinte ez inkább karikagyűrű. Kicsit elbizonytalanodtam, tekintve, hogy "eladósorban vagyok" nem szeretnék egy karikagyűrűvel mászkálni, ezzel is nehezítve a pártalálási esélyeimet.
hogy lehet egy ilyen semmilyen gyűrűbe beleszeretni? :D najó, bocsi, mindenkinek más az ízlése.
szerintem egyébként nem néz ki karikagyűrűnek.
Ez az utolsó kettő elég borzalmas szerintem.. Az első amit linkeltél az nagyon szép. Egyébként gyakorlatilag bármi, amit a gyűrűsujjadon hordasz és nem valami bijou brigitte-s szar, az akként fog hatni.
Mikor külföldön töltöttem 16 évesen 2 hónapot és volt az ujjamon egy gyűrű (nagyon egyszerű ezüst, kis virággal a közepén..a virág is ezüst volt, tehát nem kőből kirakott), akkor is folyton azt kérdezték, hogy el vagyok e jegyezve..
Ez azért itthon sem néz ki másképp, pláne ha nem 15 éves vagy. Szóval ne a középsőre nézz magadnak gyűrűt és akkor nem fog problémát okozni.
Ezt én is néztem, sőt, tetszett volna eljegyzési gyűrűnek is. Már majdnem megvettük, de az eladó mondta, hogy mindennapi viseletre alkalmatlan, nem érheti semmi nedvesség, még egy kézmosáshoz is le kell venni. A neten pedig olvastam sok véleményt a swarovski gyűrűkről, könnyen kiesnek a kövek, lekopik a gyűrű felső rétege... ha ezt nézzük, akkor nem éri meg ennyiért megvenni. Gyönyörű gyűrűk, de csak akkor vedd meg, ha nagyon ritkán akarod hordani.
Szerintem nem nehezíti meg a pártalálást ha van rajtad gyűrű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!