Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyire néz ki ez a gyűrű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire néz ki ez a gyűrű eljegyzési/karikagyűrűnek?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon beleszerettem ebbe a gyűrűbe.

Most, hogy anyuval beszélgettünk a szakdolgozatomról, mondtam neki, hogy ezt szeretném a diplomaosztómra. Azt mondta, hogy valóban meseszép, de szerinte ez inkább karikagyűrű. Kicsit elbizonytalanodtam, tekintve, hogy "eladósorban vagyok" nem szeretnék egy karikagyűrűvel mászkálni, ezzel is nehezítve a pártalálási esélyeimet.

2015. okt. 18. 18:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha nem gyűrűs ujjon hordod, nem fogják azt hinni, hogy foglalt vagy. Bár őszintén szólva mind borzasztó giccses, túl sok kő van bennük. Az utolsó 2 egyenesen ronda. De ha neked tetszik...akkor vedd fel:)
2015. okt. 21. 21:08
 12/15 A kérdező kommentje:
Másik ujjamon nem tudom elképzelni, hogy gyűrűt hordjak, így lemondtam róla.
2015. okt. 22. 18:50
 13/15 anonim válasza:

Szia, szerintem teljesen mindegy, hogy van-e gyűrű az ujjadon vagy sem.

Nem ez a meghatározó pártalálás szempontjából. Sose hallottam még olyan férfit aki azt mondta volna, "hm, nem mertem megszólítani mert gyűrűje van" :)

Akar valamit úgyis kideríti, hogy van-e valakid.

Szép a gyűrű amúgy, nekem a vörös arany jellegű tetszik.

Majdnem ugyanilyen van az ujjamon csak körbe köves vörösarany.

A barátom később lett mint a gyűrűm. :)

2015. nov. 25. 20:56
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! :)

Időközben kaptam anyukámtól egy gyönyörű vörösréz gyűrűt gránáttal (kő, a rossz ízű viccek elkerülése végett).

Szerelem volt első látásra! :)

2015. nov. 25. 23:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Jaj nincs kedved megmutatni akár priviben is úgy érdekel *.*

Tetszett amiket mutattál azok is és grat a diplomádhoz!!! :)

2016. febr. 2. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!