Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 3. évfordulónkon sem kért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3. évfordulónkon sem kért meg, szerintem már itt lett volna az ideje, nem?

Figyelt kérdés
Több, mint két és fél éve együtt is élünk. Anno mást ígért, de nem akarok akaratosnak tűnni. Hogy kérdezhetnék rá anélkül, hogy követelőzőnek tűnjek? Igazából nem sürgetni akarom, csak tudni valami támpontot, csak félek, hogy ő ezt erőszakoskodásnak venné. Mondjuk ha én férfi lennék már biztos a tettek mezejére léptem volna :)
2016. febr. 23. 23:22
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

29-es, amit leírtál, az teljesen komolytalan.

"rájönnél hogy az én álláspontom tükrözi a jó emberek gondolkodásmódját" Ezen kb felröhögtem, imádom az olyan embereket, akik nagyon megmondják, az ő gondolkodásmódjuk a jó, akinek ettől eltér, az meg nem jó.

"Az igazi férfi meg ebben a témában nem csap az asztalra ha igazán szeret." Na ja, akkor én meg azt mondom, az igazi nő meg nem követelőzik és zsarolja a párját, ha igazán szeret.

Utolsónak: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazass..

Itt leírtam (van pro és kontra vélemény is másoktól), miért nem vagyok a házasság híve.

2016. febr. 28. 13:17
 32/34 anonim ***** válasza:
Most látom, mindkét hsz-t te írtad, na mindegy, szerkeszteni már nem tudom, amit elküldtem.
2016. febr. 28. 13:18
 33/34 anonim ***** válasza:
86%

Egy igazi magat tisztelo no nem batyuzik csak ugy ossze senkivel hanem elmondja es erezteti ennel osokkal de sokkal tobbet er.

Egy igazi no utan vagyodik a ferfi es alig varja hogy csak az ove legyen

2016. febr. 28. 13:25
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
olcson adod ertektelen lesz olcso not nem tisztelnek a ferfiak es nem akarjak felesegnek
2016. febr. 28. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!