Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3. évfordulónkon sem kért meg, szerintem már itt lett volna az ideje, nem?
"Úgy értettem, hogy ezt állítólag a férfinek kell eldöntenie, mikor áll készen a házasságra."
Meg a nőnek is.
" Nem véletlenül van lánykérés, "
Persze, abból a korból, amikor 20 évesen már házasodtak, nem pedig éveket éltek együtt előtte.
Felesegkent elsz vele miert is sietne elvenni?
A hazassag minden elonyet megkapja igy is
Lehetséges, hogy nem akar házasodni?
Megvannak a társadalmi okai, hogy a mai világban nem divat a házasság. Ha szeretitek egymást, akkor lényegtelen, össze vagytok-e házasodva. Ha viszont a házasság (gyakorlatilag egy papír és ceremónia) kell ahhoz, hogy jobban szeressétek egymást, érdemes elgondolkodni a folytatásról.
Szóval nincs itt az ideje, mert nincs olyen szabály, mikor KELL házasodni. Ha pedig te lennél a férfi, másképp látnád a világot, lehet, te sem akarnál esküvőt. Szerintem.
a gyava elkotelezetsegre alkalmatlan ferfiak es nok kibujo mondta : nerm kell a papir blabla.
Aki igazan szeret es veled akar elni elvesz felesegul valllal orszag vilag es a torveny elott.
Aki nem az hagy egy kiskaput marad az osszebatyuzas es ha nem jon be ,,nincs vallas ,,gondolatmod
Összeköltözés előtt kellett volna megbeszélni. Ha pedig megbeszéltétek, de azóta nem történik semmi, akkor leültetni, és megbeszélni vele a dolgot. Felnőtt emberek vagytok egy felnőtt párkapcsolatban, ahol mindkét félnek joga van tudni, és tudnia is kell, hogy mire számíthat a jövőben a párjától. Ha mindenáron témát vált, mérges lesz, sértődött, nem ad egyértelmű választ, jön azzal hogy majd majd, stb stb, akkor egyértelmű hogy egész idáig csak lapított mert amúgy kényelmes a kapcsolat, de esze ágában sincs összekötni veled az életét hivatalosan.
Ha akarta volna, hogy a felesége légy, már megkért volna - akár el is vehetett volna.
30 felett már szerintem is itt lett volna az ideje! DE márciusban 8 éve leszünk együtt, és hiába beszéltünk már róla 100x, hiába tudja pontosan, h mire vágyok, még mindig nem kérte meg a párom a kezem:( Romantikus lánykérésről már nem is álmodok, ha nem lenne a CSOK feltétele a házasság, nem is venne el (idén házat akarunk venni, tehát "muszáj" aláírnunk a papírt).
Eleinte nem akartam erőszakosnak tűnni én se, türelmesen vártam, pedig a 3. csalódott évfordulón jobb lett volna tisztázni mindent, akkor még tovább is léphettem volna ezen a kapcsolaton, de 8 évet már nem dobnék el egy "formaság" miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!