Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 3. évfordulónkon sem kért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3. évfordulónkon sem kért meg, szerintem már itt lett volna az ideje, nem?

Figyelt kérdés
Több, mint két és fél éve együtt is élünk. Anno mást ígért, de nem akarok akaratosnak tűnni. Hogy kérdezhetnék rá anélkül, hogy követelőzőnek tűnjek? Igazából nem sürgetni akarom, csak tudni valami támpontot, csak félek, hogy ő ezt erőszakoskodásnak venné. Mondjuk ha én férfi lennék már biztos a tettek mezejére léptem volna :)
2016. febr. 23. 23:22
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
90%

"az elején totál házasságpártinak vallotta magát"

Az egy dolog, hogy mit mond egy ember. Egyébként még mindig lehet házasságpárti, csak nem téged akar, hanem vár egy jobbat. (Mint amikor kártyában 21-ezünk.)

"Én pl. csak házasságba szülnék, ezt tudja ő is, és pártolta a gondolatmenetet."

Ebből én azt szűrtem le, hogy ő örül ennek, így nem fogsz teherbe esni és zsarolni őt, illetve úgymond meg is oldotta a kérdést, mert vélhetően számít rá, hogy magadtól lelépsz, ha megunod (de neki, addig is van pár nyugis éve, amig "anyuci" gondoskodik róla és ő nyugodtan keresgélhet).

2016. febr. 25. 15:21
 22/34 anonim válasza:
8%
Mi a franckarikának kell siettetni a pasikat? Olvastam olyanokat hogy "még xy időt adok neki". Ez komoly? Mi a fontosabb? A gyűrű, vagy hogy boldogan éltek? Szerintem ez nem a gyávaságról szól részükről. Mi 6 éve élünk együtt, persze én is örülnék ha továbblépnénk, de nem fogom csesztetni vele. Pár napja elszólta magát hogy örülne neki, ez mind szép és jó, én mondtam hogy nyugodtan várjunk még vele, mert máshova is tudjuk tenni a pénzt egyelőre. Had ne mondjam mennyire becsült ezért.
2016. febr. 26. 10:19
 23/34 Keira100 ***** válasza:
100%
22-es Ha olcsón elvehetnéd elvennéd? Sokan utaljak az ilyen "modern pasikat, mint te.
2016. febr. 26. 15:44
 24/34 PearlDiver ***** válasza:
100%
Hallod #23, szerintem #22 nő, erre 90% esélyt adok.
2016. febr. 26. 18:08
 25/34 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem siettetés. Csak ultimátum. Ha akar elvesz és minden megy tovább, ha nem pápá. Szerintem ez nem pénz kérdése, sokan megtudják oldani szűk családi körben, vagy simán csak 2 tanúval. Ha a férfinek ennyit sem ér meg, úgy, hogy ez a nő részéről is jelentős döntés (és ha ő el tudja magát határozni, akkor a férfi miért nem?), akkor szerintem komolytalan a kapcsolat.

De persze mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja, de ez az én nézőpontom.

2016. febr. 26. 20:22
 26/34 anonim válasza:
Nekünk is közeledik a 3.évfordulónk, de én már nem látok rá reményt. Beszéltünk róla,de csak ígérgeti.
2016. febr. 27. 07:21
 27/34 Keira100 ***** válasza:
23. Vagyok. 24-es, jaja igaz, valószínű! :) Ez esetben sajnálom, átüt a vágyakozás és bocs neki de sztem utálja a házasokat, mert nekik sikerült. Alárendelődés, önigazolás keresés. Egyszer egy okos ember mondta, hogy ha a "papír" nem számít úgyse, akkor meg miért NE legyen, ha úgyisindegy? :) Ő jobb szavakkal mondta de kb ez volt a lényeg. Ha a nő fontos a ffnak és a nő szeretné akkor.....ennyi.
2016. febr. 27. 23:42
 28/34 anonim ***** válasza:

...és ha a férfi fontos a nőnek, és a férfi nem szeretne házasságot, akkor... ennyi.

Ja nem, ilyen nem fordulhat elő.

2016. febr. 28. 12:19
 29/34 Keira100 ***** válasza:
K.r. Ha elolvasnád a fél netet vagy járnál a világban, sok sok emberi történetet hallgatnál, rájönnél hogy az én álláspontom tükrözi a jó emberek gondolkodásmódját. A nő szül, a női lélek mindig női marad, az igazi. Az igazi férfi meg ebben a témában nem csap az asztalra ha igazán szeret. Most persze nem a hozományvadász stb nők esetére gondolok.
2016. febr. 28. 13:02
 30/34 Keira100 ***** válasza:
Kr te miért vagy házasságellenes? Érdekel.
2016. febr. 28. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!