Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Több, mint 3 éve vagyunk együtt a barátommal. Én 23 vagyok, ő 31. Több, mint 2 és fél éve együtt is lakunk. Mielőtt összejöttünk azt hangoztatta, hogy 2 év után már ideális az lánykérés, én meg persze nyugtáztam, hogy jó, majd akkor. Hát persze hogy azóta se történt semmi... Amikor megismerkedünk azt mondta, hogy ő is házasság párti. Ma amikor más apropóból rákérdeztem a dologra, hogy mikor szeretne esküvőt, kissé ingerültté vált, és közölte hogy őt egyáltalán nem érdekli az esküvő, az sem hogy lesz-e, mert tök feleslegesnek tartja, meg sok kapcsolat azután megy tönkre (?). De akkor eleinte miért ringatott abba a hitbe hogy neki is fontos? Biztos idillibbnek akart tűnni... Aztán azt is mondta, hogy neki attól függ, hogy mit gondol erről hogy milyen napja van (?). Itt kezdtem ledobni a láncot. Majd pedig közölte, hogy ó, ő csak nagyon sok idő után házasodna, szám szerint 5 év. Hát az barátok között is 2 éven belül lenne, nem tudom, mi azon a hú de sok. Mindezek mellett nehéz elnyomnom magamban azt az irigységet, amit aziránt érzek, hogy mennyi korombeli házasodik. És látom, hogy a férfit is érdekli a dolog, romantikus lánykérés stb, még korban is pont ugyanott vagyunk, ugyanakkor is jöttünk össze, csak az a különbség, hogy ők lassan másfél éve házasok. És ilyenkor a szívem összefacsarodik... az enyém meg ilyeneket mond hogy neki ez nem fontos. De akkor miért etetett eddig azzal hogy 2 év után lánykérés meg esküvő? :( Lehet nem biztos már a kapcsolatunkban? Nagyon szomorú vagyok emiatt, majdnem elsírtam magam de nem akartam hogy lássa mennyire bánt ez az egész, mert akkor meg kihisztizésnek tűnne. Rákérdezzek szerintetek, hogy a lánykérésen elgondolkozott-e már? Vagy ha látja hogy másnap is ezen lovagolok csak ideges lenne megint...2016. jan. 21. 02:20
31/38 anonim válasza:
Nem érzed úgy, hogy csak rabolja az idődet? 3 éve írtad ki a kérdést... ha tényleg fontos lenne neki az, hogy ne csak pasim-csajom kapcsolatban éljetek együtt, már elvett volna.
26 évesen nem kellene tovább várnod erre az emberre. Még ha el is jegyez, ki tudja mikor akar esküvőt, meg - ha akarsz gyereket - apává válni. Ő nagyon ráér, látszólag könnyen össze tud szedni fiatal lányokat, de számodra nagyon nem mindegy, hogy telik az idő.
Ha akkor elhagyod, amikor ide írtál, már lehet, hogy megismerkedtél volna egy normális férfival, akinek csak te kellesz, és talán már eljegyzési gyűrűvel az ujjadon a közelgő esküvőtöket terveznétek. Azért ez nagyon szomorú...
32/38 A kérdező kommentje:
Én már nem tudom, mit gondoljak. Megint elolvastam az egészet, és egyre jobban fáj, hogy ennyire hülyének néz/nézett már ekkor is...
2019. jan. 22. 19:14
33/38 anonim válasza:
Ne haragudj, de erről te is tehetsz. Évek óta az ingyen szakácsnő, takarítőnő szerepét töltöd be nála, meg adsz neki ingyen szexet. Ezekért a szolgáltatásokért mélyen a zsebébe kellene nyúlnia, ha te nem lennél. El kéne döntened, hogy tényleg ennyire tartod magad, vagy hogy otthagyod ezt a barmot, és keresel egy olyan párt, aki szeret és felvállal téged ország-világ előtt mint feleségét. Még van pár éved, hogy megtaláld a boldogságot, csak ne felejtsd el, hogy a biológiai órád ketyeg, és te még mindig olyan emberre pazarlod életed legszebb éveit, aki meg sem érdemli.
35/38 A kérdező kommentje:
Ugyanaz.
2021. márc. 25. 14:53
36/38 anonim válasza:
És megbékéltél ezzel a helyzettel?
37/38 anonim válasza:
Tehát, 8 éve már, hogy együtt vagytok és még mindig semmi. Miért vagy még vele?
38/38 A kérdező kommentje:
Részben mert megbékéltem, másrészről meg már nem is prioritás az életemben... Vagy csak szimplán elment tőle a kedvem. Már nem is tudom, melyik volt előbb...
2021. márc. 26. 02:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!