Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnatok/tennetek?
Bizony, hogy félnék!
"Azt mondta hogy mar nem akar tobb not mert mellettem talalta meg a boldogsagot"
Ez hülyeség! Nem azért voltak egyéjszakás kalandjai, mert a boldogságot kereste. Ha azt kereste volna, akkor randizgatott volna, és nem hetyegett volna rögtön az első éjjel.
Ő egyszerűen szeret hódítani, szereti a változatosságot.
Most biztos szerelmes, de csak idő kérdése, hogy mikor fog neki hiányozni a hódítás, és az új nő varázsa.
Félnék én is.
Ami elsőre eszembe jut:
Érdekelne, minden partnerváltáskor ment-e STD-szűrésre.
Mert nekem eléggé önpusztítónak tűnik, és akinek nincs kialakult intim higiéniája a nemi élet kezdetétől, annak már várhatólag nem is lesz csak úgy a szerelemtől.
Néhány alapvető higiénés dolog neki terhére lenne, és nem is fogja bevállalni Érted.
A mentálhigiénéről nem is beszélve. Mióta ismered? Volt barátnői, partnerei közül tudsz konzultálni néhányakkal?
A szavahihetőségével sem ártana tisztába kerülni.
4 es! nem bizonyitgatok...csak ugye nem minden pasi ferj egyforma, nem szabad 1 kalap ala venni mindenkit!! Es mindenben a legroszabbat meg keresni!!! foleg meg ha azota eltelt par ev.... mar erettebb is lehet egy parkapcsolatra!!!! Hany boldogtalan es egyedul alli ember van a vilagban?? Pont ezert nert onfejuek,es csak a roszat latjak a masik felben..
1 kerdezo nrm panaszkodik a parjara!
2. Fel.. mert multal rendelkezik a parja .ezzen meg lehet segiteni, osszi te megbeszeles, es a bizzalom szep laddan fel epul
3. Nem csalta meg a kerdezot...
Leg gyavabb dolog sztem amikor a problema elol elmenekulunk!!! Bar nelyk kapcsolatban van egy kis baki,akkor gyorsan szakitsunk?ez nem megoldas...amikor 2 ember szereti egymast!!
Persze vannak kivételek, de nagy általánosságban a kutyából nem lesz szalonna.
A bizonygatást arra értettem, hogy mindig jönnek azok, akik az elenyésző kivételekre hivatkoznak.
A kérdező pasija nyilván nem most fog félrelépni, amikor még csak 2 éve vannak együtt. Majd... Persze nem 100%, de több, mint 75%.
CSAK azért, mert régebben több rövodebb-hosszabb kapcsolata volt meg akár több egyéjszakás kaland is, még nem lenne annyira probléma (mert ugye eleve ma az a divat, hogy feltétlen éld ki magad, és aki nem teszi, az hülye vagy impotens a haverok szemében), de az, hogy gumi nélkül tette, az sokkal inkább gond lehet, mert bárkitöl elkaphatott valamilyen fertözést, márcsak azért is, mert az alkalmi partnerek valószínüleg szintén füvel-fával elfeküdtek, így igen nagy esély van arra, hogy valakinek komolyabb baja lehet.
Én ilyen esetben megkérném, hogy csináltasson egy orvosi vizsgálatot, kimondottan nemi betegségekre és AIDS-re irányulva. Ha ezen megsértödik vagy nem hajlandó erre, akkor nincs velem szemben felelöségérzete, és akkor nincs értelme vele maradni.
Viszont ha már egy ideje van köztetek szex is, akkor amit lehet, azt már elkaptad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!