Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti mit gondolnatok/tennetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondolnatok/tennetek?

Figyelt kérdés
Mit tennetek ha megtudnatod arrol a ferfirol akivel ossze akarod kotni az eleted hogy elotted rengeteg noje volt. a legtobb 1 ejszakas kaland,es volt amikor nem huzott gumit sem. Azt mondta hogy mar nem akar tobb not mert mellettem talalta meg a boldogsagot de megis bennem van a felsz hogy egyszer csak megcsal.. tudom hogy nem teszi meg de megis csak bennem van a felsz hogy mi van ha megis? mondtam mar neki es kerdeztem is hogy mi a garancia arra hogy nem csal meg... erre o: mert szeretlek,es ha megakarlak csalni akkor szakitok elotte veled...... Ti is felnetek esetleg egy betegsegtol vagy attol hogy felre menne? 2 eve egyutt vagyunk de ez az erzes meg mindig nem mult el,pedig bizok benne,es rabiznam az eletemet is.. mitol van ilyen erzesem? elfog ez mulni valaha is? Koszonom a valaszokat.
2014. júl. 11. 03:00
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
44%

Bizony, hogy félnék!

"Azt mondta hogy mar nem akar tobb not mert mellettem talalta meg a boldogsagot"

Ez hülyeség! Nem azért voltak egyéjszakás kalandjai, mert a boldogságot kereste. Ha azt kereste volna, akkor randizgatott volna, és nem hetyegett volna rögtön az első éjjel.

Ő egyszerűen szeret hódítani, szereti a változatosságot.

Most biztos szerelmes, de csak idő kérdése, hogy mikor fog neki hiányozni a hódítás, és az új nő varázsa.

2014. júl. 11. 03:17
 2/28 anonim ***** válasza:
83%

Félnék én is.

Ami elsőre eszembe jut:

Érdekelne, minden partnerváltáskor ment-e STD-szűrésre.

Mert nekem eléggé önpusztítónak tűnik, és akinek nincs kialakult intim higiéniája a nemi élet kezdetétől, annak már várhatólag nem is lesz csak úgy a szerelemtől.

Néhány alapvető higiénés dolog neki terhére lenne, és nem is fogja bevállalni Érted.

A mentálhigiénéről nem is beszélve. Mióta ismered? Volt barátnői, partnerei közül tudsz konzultálni néhányakkal?

A szavahihetőségével sem ártana tisztába kerülni.

2014. júl. 11. 03:43
 3/28 anonim ***** válasza:
45%
En hozza mennek!!pl itt vagyok en!! Parom hasonlo vokt a tiedhez..nagyon sok kalandozasai voltak es megismert engem es osszejottunk...ez a felemem bennem is motoszkalt evekig...!!!mi van ha ? 5 eve vagyunk egyutt iden mar eskuvonk lesz,elmondhatom a legjobb ferj lett ( ebbol a kalandozos pasibol) es nsgyon boldogok vagyunk Engem nem csalt meg tudomasom szerint hisz csak dolgozni jar el (csaladi vallalkozas az ö csaladja felol ) es haza onnantol kezdve mindig egyutt vagyunk, most en 26 eves vagyok parom 27!!! Valoban mar a te parod szerintem ki elte magat...es a multjahoz nincs kozunk!!!ahhoz van kozunk amit melletunk toltott eveivel cselekszik!!! Ez miatt kerdezo nehogy mar nemet mondj amikor boldog is lehetenel! Parod valoban szeret ha ö is kepes ossze kotni veled megosztani az eletet!!!orulj kedves kerdezo hogy a parod elobb elte ki magat es nem melleted!!! Buta lenel elszurni ,hogy nem adsz eselyt a parodnak....!!!! Valaszolok!!!legalabb azt ne monanatok hogy ti a parotokat vagy akivel eddig volt szexualis eleted mindet elkuldted orvoshoz???? Vagy epp gumival vedekeztetek???es ha kiszakad??akkor csak nem feltek..... a 2. Dolog meg jajjj ne mondj igent..... hany olyan kapcsolat van ami vallasal vegzodik??rengeteg,mert egymas mellett elik ki magukat !! Ilyen feltetelel gondolom ti nem vagytok hazasok??? Mert barmikor megcsalnak es elvalssz!!! Ti barotok (ferjetek,pasitok) ti voltatok elso szexualis eletben,hogy olyat tanacsoltok en biztos nem menek hozza !!! Mert ha nem megyen hozza pl a kerdezo. Fog olyan pasit ferjet talalni akinek nem lesz multja???biztos hogy nem!!! Ha ti azt hiszitek hogy a ferjeteknek nem volt 1 ejszakas kaland vagy kisebb nagyobb titok....akkor szepen becsaptak:-):-) ketdezo parja legalabb elmondta osszinten a kerdezonek,hogy ez voltam,es most ez vagyok!!! Igen kerdezo mond igent:-)!!es kivanom a legjobbakat!
2014. júl. 11. 04:36
 4/28 anonim ***** válasza:
2014. júl. 11. 04:44
 5/28 anonim ***** válasza:
83%

4 es! nem bizonyitgatok...csak ugye nem minden pasi ferj egyforma, nem szabad 1 kalap ala venni mindenkit!! Es mindenben a legroszabbat meg keresni!!! foleg meg ha azota eltelt par ev.... mar erettebb is lehet egy parkapcsolatra!!!! Hany boldogtalan es egyedul alli ember van a vilagban?? Pont ezert nert onfejuek,es csak a roszat latjak a masik felben..

1 kerdezo nrm panaszkodik a parjara!

2. Fel.. mert multal rendelkezik a parja .ezzen meg lehet segiteni, osszi te megbeszeles, es a bizzalom szep laddan fel epul

3. Nem csalta meg a kerdezot...

Leg gyavabb dolog sztem amikor a problema elol elmenekulunk!!! Bar nelyk kapcsolatban van egy kis baki,akkor gyorsan szakitsunk?ez nem megoldas...amikor 2 ember szereti egymast!!

2014. júl. 11. 05:03
 6/28 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok,bocsi telorol irok:(tudom sokszor rossz igy nrktek olvasni hogy melle irok,ekezet nelkul...1000x bocsi
2014. júl. 11. 05:05
 7/28 anonim ***** válasza:

Persze vannak kivételek, de nagy általánosságban a kutyából nem lesz szalonna.

A bizonygatást arra értettem, hogy mindig jönnek azok, akik az elenyésző kivételekre hivatkoznak.

A kérdező pasija nyilván nem most fog félrelépni, amikor még csak 2 éve vannak együtt. Majd... Persze nem 100%, de több, mint 75%.

2014. júl. 11. 05:15
 8/28 anonim ***** válasza:
Szerintem, mindenek előtt, ha már kiderült, az a minimum, hogy elmegy és kivizsgáltatja magát. Ha már ott vannak a kezedben a negatív teszteredmények, akkor elkezdhetsz azon gondolkodni, hogy tudnál-e bízni benne.
2014. júl. 11. 05:36
 9/28 anonim ***** válasza:
85%

CSAK azért, mert régebben több rövodebb-hosszabb kapcsolata volt meg akár több egyéjszakás kaland is, még nem lenne annyira probléma (mert ugye eleve ma az a divat, hogy feltétlen éld ki magad, és aki nem teszi, az hülye vagy impotens a haverok szemében), de az, hogy gumi nélkül tette, az sokkal inkább gond lehet, mert bárkitöl elkaphatott valamilyen fertözést, márcsak azért is, mert az alkalmi partnerek valószínüleg szintén füvel-fával elfeküdtek, így igen nagy esély van arra, hogy valakinek komolyabb baja lehet.

Én ilyen esetben megkérném, hogy csináltasson egy orvosi vizsgálatot, kimondottan nemi betegségekre és AIDS-re irányulva. Ha ezen megsértödik vagy nem hajlandó erre, akkor nincs velem szemben felelöségérzete, és akkor nincs értelme vele maradni.

Viszont ha már egy ideje van köztetek szex is, akkor amit lehet, azt már elkaptad...

2014. júl. 11. 07:41
 10/28 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem nincs félnivalód.Kiélte magát,szeretne végre megállapodni.
2014. júl. 11. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!