Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti mit gondolnatok/tennetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondolnatok/tennetek?

Figyelt kérdés
Mit tennetek ha megtudnatod arrol a ferfirol akivel ossze akarod kotni az eleted hogy elotted rengeteg noje volt. a legtobb 1 ejszakas kaland,es volt amikor nem huzott gumit sem. Azt mondta hogy mar nem akar tobb not mert mellettem talalta meg a boldogsagot de megis bennem van a felsz hogy egyszer csak megcsal.. tudom hogy nem teszi meg de megis csak bennem van a felsz hogy mi van ha megis? mondtam mar neki es kerdeztem is hogy mi a garancia arra hogy nem csal meg... erre o: mert szeretlek,es ha megakarlak csalni akkor szakitok elotte veled...... Ti is felnetek esetleg egy betegsegtol vagy attol hogy felre menne? 2 eve egyutt vagyunk de ez az erzes meg mindig nem mult el,pedig bizok benne,es rabiznam az eletemet is.. mitol van ilyen erzesem? elfog ez mulni valaha is? Koszonom a valaszokat.
2014. júl. 11. 03:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
88%
azt mondanám kutyából nem lesz szalonna...vagy mégis? lehet régen nem volt szerelmes, nem is szerette akikkel együtt volt, csak az ösztönei, a szexuális vágyai irányították! végre rátalált a szerelemre, a szeretet utáni vágya kielégül melletted! lehet tanulni a múlt hibáiból :)
2014. júl. 11. 07:47
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha kétsegeid vannak, akkor szakíts vele. Ha egy kapcsolatban megjelenik a bizalmatlanság, annak nincs jövője.....
2014. júl. 11. 07:55
 13/28 anonim ***** válasza:
75%
Életem értelme meg sem tudta számolni, hogy hány csajjal volt, mielőtt velem összejött :-) Állítom nektek, hogy a pasik zöme sem tudná megszámolni, csak bevallanak egy-kettőt, ami jelentősebb kapcsolat volt, a futó kalandokról többnyire "megfeledkeznek". Lehet kiakadtok, de nekem inkább imponált a tapasztaltsága és nem hátrány az sem ,hogy tudtam, kiélte magát, elég volt. Előtte olyan pasim volt 5 évig, akinek én voltam az első, fájt a behatolás és még az óvszert sem tudta felhúzni. Szóval lényeg a lényeg, hogy 15 éve vagyok együtt a férjemmel, amiből 11 éve férj, de soha egy percig sem jutott eszembe, hogy a múltja miatt ne bízzak benne. tizenéves korától 22 éves koráig élt, ennyi kell is. Persze azért megkérdeztem tőle, hogy minden alkalommal odafigyelt-e a védekezésre, valamint abban az időben rendszeres véradó volt. Arra vigyázz, hogy ezt a témát azért ne erőltesd túl sokat, mert lehet semmi okod a féltékenységre, csak Te gerjeszted, amivel a végén elüldözöd. Az alaptalan féltékenykedés elég idegesítő tud lenni. A másik, amit inkább értékelj, hogy bevallotta, megosztotta veled és ez nagyon fontos. Sokkal nagyobb gond az a típusú férfi, aki nem ismeri el, jobban benne van a pakliban ,hogy azért nem, mert még benne van nála a lehetőség, hogy nem fog tudni ellenállni.
2014. júl. 11. 08:10
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nőként volt egy ilyen "egyéjszakás" időszak az életemben...Mégis bízik bennem a férjem,és én is bíznék benne hasonló helyzetben...

Lehet azért,mert én tudom mi van a saját fejemben..Nem mondta fjedér sem egy szóval sem,hogy a boldogságot kereste..én se azt kerestem,egyszerűen szerettem úgy élni...Aztán megismertem a férjemet,tulajdonképpen vele is egy kalandnak indult,egyéjszakásnak...aztán 2-3...és most lassan 8 éve vagyunk együtt..Eszem ágában sincs megcsalni,mert tényleg boldog vagyok vele és a gyerekeinkkel...Ha szereted,én sem feszegetném a témát,mert hidd el,előbb-utóbb besokallna tőle,ha folyton ezt hallaná..Gondolom te sem voltál szűz,mikor összejöttetek,nem?

2014. júl. 11. 08:20
 15/28 anonim ***** válasza:
Nem igazán azzal van itt a baj, hogy sok nője volt, hanem a felelőtlensége. Nem nagy a valószínűsége, hogy elkapott valamit, de én nem lennék nyugodt.
2014. júl. 11. 08:30
 16/28 anonim ***** válasza:
2év még semmi.Az életed meg azért ne bízd rá...kaphatsz olyan gyomrost nem egy könnyen állsz fel
2014. júl. 11. 08:30
 17/28 anonim ***** válasza:
27%
Sok nő közül téged választott. 2 éve vagytok együtt, ha eddig nem csalt meg, ez után sem fog. Ha kételkedsz benne akkor nyilván mindig fogsz, a kapcsolatok alappillére pedig a bizalom. Ameddig nem bízol meg a párodban, nem hiszed el, amit mond ne házasodj össze vele. Bizalom nélkül kapcsolatot sem tudnék képzelni
2014. júl. 11. 08:32
 18/28 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegy, hogy egyedülállóként voltak kalandjai, vagy barátnői voltak, akiket megcsalt. Ha a betegségek miatt aggódsz, küldd el megvizsgáltatni magát, mielőtt lefekszel vele.
2014. júl. 11. 08:50
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom...nem voltam még ilyen helyzetben. Az biztos, hogy nagyon nem lennék boldog attól, hogy a pasim átment a fél városon..........

Nem is biztos, hogy hozzámennék.

2014. júl. 11. 08:52
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha össze akarom kötni az illetővel a életem, akkor már elég jól ismerem. Tehát azt is tudom hogy hány nővel volt intim kapcsolata. Ha nem hajlandó a kezdetek kezdetén erre válaszolni, nem kezdek vele kapcsolatot.

Ha később derül ki hogy hazudott esetleg, akkor kilépek a kapcsolatból, mert nekem hazug ember nem kell, aki becsap, nem őszinte. Netán még valami jó kis nemi betegséget is átadott a tudtom nélkül....

2014. júl. 11. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.