Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnatok/tennetek?
Nekem nőként volt egy ilyen "egyéjszakás" időszak az életemben...Mégis bízik bennem a férjem,és én is bíznék benne hasonló helyzetben...
Lehet azért,mert én tudom mi van a saját fejemben..Nem mondta fjedér sem egy szóval sem,hogy a boldogságot kereste..én se azt kerestem,egyszerűen szerettem úgy élni...Aztán megismertem a férjemet,tulajdonképpen vele is egy kalandnak indult,egyéjszakásnak...aztán 2-3...és most lassan 8 éve vagyunk együtt..Eszem ágában sincs megcsalni,mert tényleg boldog vagyok vele és a gyerekeinkkel...Ha szereted,én sem feszegetném a témát,mert hidd el,előbb-utóbb besokallna tőle,ha folyton ezt hallaná..Gondolom te sem voltál szűz,mikor összejöttetek,nem?
Nem tudom...nem voltam még ilyen helyzetben. Az biztos, hogy nagyon nem lennék boldog attól, hogy a pasim átment a fél városon..........
Nem is biztos, hogy hozzámennék.
Ha össze akarom kötni az illetővel a életem, akkor már elég jól ismerem. Tehát azt is tudom hogy hány nővel volt intim kapcsolata. Ha nem hajlandó a kezdetek kezdetén erre válaszolni, nem kezdek vele kapcsolatot.
Ha később derül ki hogy hazudott esetleg, akkor kilépek a kapcsolatból, mert nekem hazug ember nem kell, aki becsap, nem őszinte. Netán még valami jó kis nemi betegséget is átadott a tudtom nélkül....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!