Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnatok/tennetek?
jo sok valasz nem olvastam oket vegig csak egy parat mindjart vegig olvasom....
Volt neki hosszu kapcsolata is termeszetesen,de voltak 1 ejszakasai is,1-2 hetesek is.. elmondasa szerint nem erezte azt a tuzet,hogy megfelelo lenne az a no egy kapcslatra,kesobb felesegkent,csaladanyakent.. azt mondja hogy bennem latja hogy nagyon jo anya es feleseg leszek.. (magamon is latom h az leszek nagyon jol banok a gyerekekkel,es a haztartast is vezetem) szerintetek kielte magat es tenyleg megakar allapodni? latom rajta hogy szeret ( viselkedese,tettei,szavai stb) igaz ideje sem lenne a megcsalasra. reggel 8-kor kel,9-tol dolgozik 2kor vegez 4-ig szunetje van akkor egyutt vagyunk aztan ejfelig dolgozik es egyutt jovunk haza.csinaltattam tesztet vele,( magamon is termeszetesen) negativ lett,gombaja volt csak,de az nekem is sajnos.. Szerintetek aki kieli magat az utan mar nem fog "annyira" sovarogni mas no utan ha megallapodik? nekem o a masodik lehet hogy majd en jobban hajlok erre kesobb?
Attól függ. Megpróbálok példát mondani:)
pl: ha olyan típus, hogy a naaagy nagy szerelemre vár, vele veszti el a szüzességét, nem érdeklik más nők, csak konkrétan az az egy, azt pl el is veszi, kész fiatalon családot alapítani, tehát ilyen típusú pasi, az sem fog félremenni.
Ha pl nem volt alkalma csajozni, mert mondjuk nem olyan előnyös a külseje, ezért később kezdett szexuális kapcsolatot, és vágyik rá hogy több nőt megfektessen, az nem fog leragadni egy nő mellett...
Aki nagyon durván sokat hajszolta az 1 éjszakás kalandokat, azok szerintem nem változnak meg....
Akiknek volt kapcsolata és 1-2-3 egy éjszakása, az is simán válhat hűséges emberré és ugyanúgy lehet hűtlen is.
Ezzel csak azt akartam leírni, hogy szerintem nem attól függ ki mit és mennyit tapasztalt, hanem attól, hogy milyen ember, milyen az értékrendje, milyen a személyisége stb...
25: Szóval akkor egy betegséget máris kaptál tőle.
Milyen szűrésen voltatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!