Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit gondolnátok ilyen szituban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok ilyen szituban?

Figyelt kérdés
Mit szólnátok ahhoz, ha a családban egy 19 éves lányt eljegyzene egy férfi aki 28 éves?3 és fél éve vannak együtt és 2éve együtt is él a pár.Elhamarkodottnak gondolnád vagy ideálisnak?
2011. ápr. 20. 09:24
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Helyzet- és emberfüggő. Csak számadatokból ez nem derül ki. Pont ugyanannyi az esélye a boldog házasságnak, mint egy tányérdobáló válásnak.
2011. ápr. 20. 09:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem lehet számokból és betűkből kikövetkeztetni, csak érdekel ti így elsőre az életkorok alapján mit gondolnátok.Ismerőseimről van szó, akik nyáron családi eljegyzést terveznek.
2011. ápr. 20. 09:29
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Hát ha ennyi ideje együtt vannak, és ráadásul együtt is élnek, akkor szerintem nincs jelentősége a kornak. Ez nem olyan vészes.
2011. ápr. 20. 09:30
 4/9 anonim ***** válasza:
A jó kapcsolat és érettség nem korfüggő. Én párom is 11 évvel idősebb tőlem, és nagyon jól megvagyunk hatodik éve, lassan gyerek is úton. 17 voltam amikor megismertem, ő 28, de engem mindig többnek néztek a koromnál kinézetre is, meg beszélgetés alapján is. Tehát ha összeillenek, akkor a kor nem akadály. A 15-20 évet kicsit soknak tartom már, de 10 körül bőven belefér.
2011. ápr. 20. 09:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a mostani éltekoruk ellen semmi kifogásom, lehetnek boldogok, és legyenek is! Az a furcsa, hogy amikor elkezdtek járni, akkor egy 15 és fél éves kislány volt az ismerős, a férfi pedig 24-25. Én magamat sem tudtam volna ilyen idősen elképzelni ekkora korkülönbséggel egy FÉRFIval, és remélem, a lányom sem felnőttekkel kezdi majd a pasizást, ha majd megnő! Most még csak másfél éves :)
2011. ápr. 20. 09:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Kívülállókén én is azt mondom, hogy nem a kor számít, lehetnek boldogok.

Családon belül azonban engem is utolért valami hasonló szitu hát nem mondhatnám, hogy annyira könnyű megélni a dolgot. Próbálkozok de nem megy (16 éves lány és 29 éves fiú). Bár náluk az eljegyzés nem vetődött fel, és a fiúval még nem is találkoztam, de félek, hogy mi szaladna ki belőlem, ha összefutnánk.

2011. ápr. 20. 09:43
 7/9 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem ez nem megbotránkoztatóan nagy korkülönbség, 3 és fél éve együtt is vannak, szóval nem látok semmi égbekiáltó problémát a dologban :)

Sok boldogságot nekik! :)

2011. ápr. 20. 09:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is egyetértek az előttem szólókkal, de azért egy kis bennem motoszkáló gondolatsort leírok. :)

Szóval az nekem is fura, hogy amikor összejöttek, akkor egy 15 éves lány jött össze egy már-már felnőtt férfival.

Én is ennyi idősen jöttem össze egy nálam 6 évvel idősebb fiúval, és nem sokon múlott, hogy együtt maradjunk, de így utólag (26 évesen) úgy gondolom, hogy ha ilyen fiatalon jönnek össze, akkor a lány nagyon befolyásolható, és minden apró dologról (legyen az akár probléma akár sem) elhiszi, hogy az természetes egy kapcsolatban... akár éveken keresztül is... és ez később rossz irányba is rányomhatja a bélyegét az életükre.

Másrészt én személy szerint még nem láttam olyat (de persze könnyen lehet!!!), hogy egy közel felnőtt férfi úgy jöjjön össze egy 15(!) éves lánnyal, hogy ott nincsenek önértékelési vagy egyéb problémák...

DE reménykedjünk bene, hogy ezek 3 év alatt kiderültek volna.. 19 éves már nem gyerek.. tényleg csak az a félő, hogy amellett az ember mellett nőtt fel... nem tudja, hogy másmilyen is lehet egy kapcsolat...

Mindenesetre ezek csak egy kívülálló gondolatai... legyenek boldogok! :D

2011. ápr. 20. 10:03
 9/9 anonim ***** válasza:
51%
Én 24 leszek a párom 37, nyáron lesz az esküvő. Soha nem éreztem a korkülönbséget, én a koromnál érettebb vagyok,ő pedig most érett meg annyira,hogy ugymond egy szinten legyünk. A nők nem csak fizikailag érnek hamarabb, mint a férfiak.Nem kell attól félnem ,hogy pár év múlva lecserél egy fiatalabbra:)
2011. ápr. 20. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!