Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok ilyen szituban?
Kívülállókén én is azt mondom, hogy nem a kor számít, lehetnek boldogok.
Családon belül azonban engem is utolért valami hasonló szitu hát nem mondhatnám, hogy annyira könnyű megélni a dolgot. Próbálkozok de nem megy (16 éves lány és 29 éves fiú). Bár náluk az eljegyzés nem vetődött fel, és a fiúval még nem is találkoztam, de félek, hogy mi szaladna ki belőlem, ha összefutnánk.
Szerintem ez nem megbotránkoztatóan nagy korkülönbség, 3 és fél éve együtt is vannak, szóval nem látok semmi égbekiáltó problémát a dologban :)
Sok boldogságot nekik! :)
Én is egyetértek az előttem szólókkal, de azért egy kis bennem motoszkáló gondolatsort leírok. :)
Szóval az nekem is fura, hogy amikor összejöttek, akkor egy 15 éves lány jött össze egy már-már felnőtt férfival.
Én is ennyi idősen jöttem össze egy nálam 6 évvel idősebb fiúval, és nem sokon múlott, hogy együtt maradjunk, de így utólag (26 évesen) úgy gondolom, hogy ha ilyen fiatalon jönnek össze, akkor a lány nagyon befolyásolható, és minden apró dologról (legyen az akár probléma akár sem) elhiszi, hogy az természetes egy kapcsolatban... akár éveken keresztül is... és ez később rossz irányba is rányomhatja a bélyegét az életükre.
Másrészt én személy szerint még nem láttam olyat (de persze könnyen lehet!!!), hogy egy közel felnőtt férfi úgy jöjjön össze egy 15(!) éves lánnyal, hogy ott nincsenek önértékelési vagy egyéb problémák...
DE reménykedjünk bene, hogy ezek 3 év alatt kiderültek volna.. 19 éves már nem gyerek.. tényleg csak az a félő, hogy amellett az ember mellett nőtt fel... nem tudja, hogy másmilyen is lehet egy kapcsolat...
Mindenesetre ezek csak egy kívülálló gondolatai... legyenek boldogok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!