Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen szituban ti mit gondolná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen szituban ti mit gondolnátok? Lehet még vmi vagy esélytelen? 18/L

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel mostanság újra elkezdtem dumálni(régebben ismerkedtünk már meg, de nem alakult ki köztünk semmi). Kérdezte (msnen) h van-e pasim, meg utána mondta, h én is bejövök neki, de most komoly kapcsolatban van egy lánnyal. Nem is azt írta h szereti, csak h komoly, nem tudom jelenthet-e ez vmit? Később visszatért még, h van-e udvarlóm, meg milyen pasik jönnek be, megvan-e a száma (bár ez teljesen más témában jött fel, hogyha kell egy bizonyos téren segítség, mert ahhoz sokat ért)... Most mit gondoljak? Tetszik a srác, de nem akarom h miattam legyen köztük vége. Bocsi ha kicsit hosszúra sikeredett.
2010. jan. 17. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:
ha azt mondta, hogy komoly a kapcsi, biztos szereti. azt meg, hogy milyen a tipusod, lehet csak kiváncsiságból kérdezte, esetleg egy haverjával hozna össze. vagy az is lehet, hogy kalandozni akar a csaj mellett és arra kellesz. ha meg vége is lesz köztük, sztem nem miattad lesz :)
2010. jan. 17. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Én szerintem legyetek barátok és ha a barátnőjével vége lesz akkor legyetek többek barátnál.:-)
2010. jan. 17. 21:01
 3/4 anonim ***** válasza:

nézd 21-F vagyok,szoval lehet hogy nem szereti,és összejönne veled,de viszont a biztosat nem hagyja a bizonytalané ha érted,te ha megbisztosítód neki hogy komoly és hosszú kapcsolatra vágysz akkor dobni fogja az elözöt biztos,de ha csalodni fog benned,akkor válald a következményeket

Csak bizonytalan,ha elmondod neki hogy keresel egy fiút akivel komoly kapcsolatot akarsz akkor fog kezdeményezni,ne add fel

2010. jan. 19. 16:29
 4/4 anonim ***** válasza:
egyszer meg akar baßßni, miért olyan nagy baj? hallgass Lajcsira!
2010. jan. 19. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!