Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti mit gondolnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondolnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Több, mint 3 éve vagyunk együtt a barátommal. Én 23 vagyok, ő 31. Több, mint 2 és fél éve együtt is lakunk. Mielőtt összejöttünk azt hangoztatta, hogy 2 év után már ideális az lánykérés, én meg persze nyugtáztam, hogy jó, majd akkor. Hát persze hogy azóta se történt semmi... Amikor megismerkedünk azt mondta, hogy ő is házasság párti. Ma amikor más apropóból rákérdeztem a dologra, hogy mikor szeretne esküvőt, kissé ingerültté vált, és közölte hogy őt egyáltalán nem érdekli az esküvő, az sem hogy lesz-e, mert tök feleslegesnek tartja, meg sok kapcsolat azután megy tönkre (?). De akkor eleinte miért ringatott abba a hitbe hogy neki is fontos? Biztos idillibbnek akart tűnni... Aztán azt is mondta, hogy neki attól függ, hogy mit gondol erről hogy milyen napja van (?). Itt kezdtem ledobni a láncot. Majd pedig közölte, hogy ó, ő csak nagyon sok idő után házasodna, szám szerint 5 év. Hát az barátok között is 2 éven belül lenne, nem tudom, mi azon a hú de sok. Mindezek mellett nehéz elnyomnom magamban azt az irigységet, amit aziránt érzek, hogy mennyi korombeli házasodik. És látom, hogy a férfit is érdekli a dolog, romantikus lánykérés stb, még korban is pont ugyanott vagyunk, ugyanakkor is jöttünk össze, csak az a különbség, hogy ők lassan másfél éve házasok. És ilyenkor a szívem összefacsarodik... az enyém meg ilyeneket mond hogy neki ez nem fontos. De akkor miért etetett eddig azzal hogy 2 év után lánykérés meg esküvő? :( Lehet nem biztos már a kapcsolatunkban? Nagyon szomorú vagyok emiatt, majdnem elsírtam magam de nem akartam hogy lássa mennyire bánt ez az egész, mert akkor meg kihisztizésnek tűnne. Rákérdezzek szerintetek, hogy a lánykérésen elgondolkozott-e már? Vagy ha látja hogy másnap is ezen lovagolok csak ideges lenne megint...
2016. jan. 21. 02:20
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
41%

"Mindezek mellett nehéz elnyomnom magamban azt az irigységet, amit aziránt érzek, hogy mennyi korombeli házasodik."

Vagyis azért akarod, hogy elvegyen, hogy te is villoghass ezzel facebookon. Hát csak úgy megsúgom, ezzel a követelőző viselkedéssel pont az ellenkezőjét fogod elérni. Észre se veszed, és ki leszel dobva, és akkor majd azért sírhatsz, hogy nincs ki elvegyen.

2016. jan. 21. 06:29
 12/38 anonim ***** válasza:
67%

#11 jól mondja,az a probléma,hogy a külsőségek miatt akarja a Kérdező.

Nem akar egy nagy lagzit,hogy emlékezetes legyen,csak egy xaros papírt,mert másnak is van,ez a tré.

Amit még hozzátennék,Nem csoda,ha a Kérdező becsapva érzi magát,van valóságalapja,viszont a felfogása,gondolkodása akkor sem tetszik nekem.

2016. jan. 21. 06:40
 13/38 anonim ***** válasza:
86%

Ha minden egy-két év együttjárás/élés után elvárható lenne az eljegyzés házasság,akkor én pl.már legalább 3 váláson lennék túl!

Nem minden kapcsolat érik meg a házasságra! És ez nem is baj!

Az sokkal nagyobb baj,hogy ha nem ismered ezt fel!

Mert te irigy vagy másokra,azt hiszed ettől jobbak,pedig lehet csak más szakaszban van a kapcsolatuk...vagy épp ugyanabban a szakaszban vagytok,csak más belement a fb-nak szóló esküvőbe...

Én azt gondolom,hogy nem akar elvenni! Mert annyira egyszerű ez az egész,ha el akar venni,akkor elvesz,ha meg nem,akkor győzködheted!

2016. jan. 21. 07:41
 14/38 anonim ***** válasza:
75%

Miért ringatott abban a hitben?

Szerinted?

Ha megéritek az 5 évet, srofolja ő ezt még feljebb is!

2016. jan. 21. 07:44
 15/38 anonim ***** válasza:
73%

Aki el akar venni az elvesz, nem kell győzködni, nem kell rimánkodni, semmit nem kell tenni érte, megteszi ő magától is (lehet, hogy hamarabb mint gondolnád).

Én azt javaslom beszélj vele, de ringasd magad illúziókba sem. És ne mások miatt akarj házasodni, hanem magatok miatt. Lehet, hogy mégsem ő az igazi?

2016. jan. 21. 07:59
 16/38 anonim ***** válasza:
2016. jan. 21. 08:38
 17/38 anonim ***** válasza:
15%

wooowwww,kiírod a krdést,meg kiírod annak fordítottját is??

Mert azt kizártnak tartom,hogy ilyen kis különbséggel két ember,aki nem tud a másik gyk-s tevékenységéről, ilyet tenne!

2016. jan. 21. 08:43
 18/38 anonim ***** válasza:
68%

Úgy néz ki a kapcsolat elején még azt mondta amit te is hallani akartál,mert akkor még az ember jobban szeret a másik kedvében járni.Persze aztán mikor már biztosnak érezte a dolgot már nem volt szükség erre.

Amúgy meg nagy hülyeség,hogy házasság miatt mennek tönkre a kapcsolatok,meg láttam már olyat is,hogy együttélés öli meg a szerelmet pff. Nem kell az általánosítás,csak mert tényleg manapság gyakori a válás még nem fontos nekünk is beállni a sorba, mert a többség úgy gondolja,hogy biztos velük is megtörténik akkor már.

2016. jan. 21. 09:05
 19/38 anonim ***** válasza:
81%
# 16 Időpont ma 08:38 - Nem ugyanaz a két kérdés.
2016. jan. 21. 09:58
 20/38 anonim ***** válasza:
34%

Nem olvastam a hozzászólkásokat, bocsi, ha olyat írok, ami már volt.

Amikor összejöttetek, mindent összehordott neked, amit csak egy fiatalka, éppen csak 20 éves lányka hallani akar. Lánykérés? Persze, két év múlva. Házasság? Hogyne, alap.

De biztos úgy volt vele, ha már összeköltöztök és együtt éltek, úgyis szülsz gyereket házasság nélkül is, most mit kötelezze el magát? Vagyonközösség meg ilyesmik, na persze. Vagy még az is lehet, h akar ő eljegyzést meg házasságot, de egy komolyabb, megfontoltabb nővel, nem egy hisztiző kislánnyal, akinek csak azért kell lánykérés, mert már az összes barinőjének van gyűrűje, csak neki nincs.

Ezzel csak azt éred el, h a pasi, ha megunja a rinyádat, lelép, vagy hozzád vág egy gyűrűt, nesze neked, örüljél, legalább befogod a szád egy pár évig.

2016. jan. 21. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!