Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mi a véleményetek arról, hogy ti kérnétek meg a férfi kezét: leszel a férjem?
Figyelt kérdés
Viccen kívül, érdekelne a véleményetek.
Írj kort is!
2016. jan. 4. 22:38
31/35 anonim válasza:
Viccen kívül SOHA nem aláznám meg magam ezzel. 30/N
32/35 anonim válasza:
Tökmind1 felhozod e vagy sem. Ka akarja elvesz, ha nem úgyse fog.
Töketlen barmok :(
33/35 anonim válasza:
Maga a lánykérés, mint ünnep, a fiú dolga. De nincs azzal semmi baj, ha már előre megbeszélték, hogy házasságban akarnak élni, és magát ezt a megbeszélést mért ne kezdeményezhetné a lány, lehet fontos neki, és befolyásolja a későbbi döntéseit?
34/35 anonim válasza:
Szerintem valakinek fel kell hoznia. Ugyanis akkor nem egy meghatóra csinált szertartás pillanatában kell meghozni egy olyan döntést, ami meghatározza az életedet. Szerintem higgadtan le kell beszélni, további életcélok, ha probléma, akkor anyagi javak elosztása, annak megbeszélése, hogy legyen-e gyerek, hogy melyik városban akarnak lakni, ki mit vár el a másiktól, és ha ezek alapján úgy tűnik, működni fog, akkor lehet meglepetés gyűrű és ünneplés, különben komolytalan az egész nekem.
35/35 anonim válasza:
Én nem tudom elképzelni, kissé maradi vagyok ilyen téren szerintem ez a "férfi dolga".
De ha ilyenre vetemedtem volna tuti szökőnapon tettem volna meg, amiatt az Ír szokás miatt.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!