Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mi a véleményetek arról, hogy ti kérnétek meg a férfi kezét: leszel a férjem?
Viccen kívül, érdekelne a véleményetek.
Írj kort is!
Én nem kérném meg :D Majd a barátom megkér, ha egyszer eljutunk oda.
24
Az esetek többségében a férfi érezné gáznak, hogy elvették tőle a lehetőséget, a haverok kiröhögnék, stb úgy van ez.
Ha nem kéri meg, akkor sincs semmi, mert papír nélkül is jó vele :P De ha netán ő úgy döntene, megkér, akkor nem mondanék nemet.
#4 Látom a százalékodon, hogy te is sokat próbáltál vitázni velük. :-)))
A férfiak, és a fiúk is egyre okosabbak, ők tanulnak más hibájából. Önszántukból sosem fogják megkérni a kezeteket. Csak agymosás után, kínunkban, hogy hagyjatok már békén, ne szekáljatok tovább. De ez egy rossz döntés, ki kellene használni a lehetőséget a kifosztás nélküli, utolsó menekülésre, és elfutni.
Ha már egyenlőségért kiabáltok, akkor kezdjétek ti.
Szeretne-e velem házasságot,vagy sem :)
29N
A férfiak szerencsére nem így gondolkodnak, a gyáva fiúk mint te esetleg :D
Nem kérném meg a párom kezét. Ha Ő nem kér meg engem akkor még nyilván nincs felkészülve.
Az emnacipációról meg csak annyit kedves nem tudom hanyadik, hogy nem mindenki akar egyenjogú lenni.
25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!