Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megkérte a kezemet, de gyűrű nélkül. Azt mondta, gyűrűt majd közösen elmegyünk venni. Ezt szokták így csinálni?
Figyelt kérdés
Az én családomban eddig az volt a szokás, hogy a férfi már alapból gyűrűvel kérte meg a nő kezét.2016. jan. 4. 18:04
21/23 anonim válasza:
A szüleim karikagyurut vettek az eljegyzesukre es ugyanazt huztak fel egymas ujjara akkor is amikor osszehazasodtak. Tehat nem volt kulon eljegyzesi gyuru, edesapam megkerte edesanyamat, egyutt elmentek az ekszerboltba, majd kint az utcan a bolt elott felhuztak a gyuruket. Mindenki maskepp csinalja. Harmincegy eve vannak egyutt, nem ezen mulik. Sok boldogsagot nektek!
22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Azóta már megkaptam a gyűrűt is! :)
2016. jan. 13. 17:26
23/23 anonim válasza:
Szerintem aranyos gesztus hogy te válaszd ki hogy milyet szeretnél viselni, azt akarja hogy álmaid gyűrűje legyen ;)
Nekem gyűrűvel kérték meg amit csak nekem terveztek. De az én párom nagyon ismeri a stílusom.
lehet hogy a vőlegényed nem ennyire határozott, és inkább biztosra megy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!