Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Minden jo de megis akkor mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orsy070 kérdése:

Minden jo de megis akkor mi hianyzik?

Figyelt kérdés
Minden szep a parommal mar egy evvenel tobb hogy gyutt elunk. Egy cuki kis alberletbe lakunk jo nemnagy es nem is tokeletes de nekunk tokeletes.mind a ketonknek jo allasa van viszonylag eleg jol keresunk.mindenunk megvan. De felakarom adni mert tobb kellene 7ev utan szeretnek egy gyurut szeretnek kisbabat es szeretnek boldog csaladot.a tetopont az hogy igy karacsony este megkeri a kerem de semmi es igy padlo mert meg a tavaj mgigerte hogy azt kapom.de akkor mi van????? Csak duma volt??? Felek hogy orok eletembe varni fogok arra a gyurure es nem kapom meg. Velemeny???

2015. dec. 24. 21:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha a problémáddal először a párodhoz fordulnál és nem a gyk-ra akkor talán előbb jönne a megoldás is!

Ha meg azt érzed, hogy valami hiányzik, akkor nézz magadba, erre csak TE tudsz válaszolni!

2015. dec. 24. 21:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Milyen jó állásod lehet ilyen helyesírással? A ZARA-ban van eladó? Az nem olyan karrier, amire egy életet lehet építeni...

Egyébként nem is értem, hogy mi abban az extra, hogy karácsonykor egy vagy az egy tucatból, akinek megkérik a kezét...

2015. dec. 24. 22:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egy 7 éves kapcsolatban (de úgy alapvetően egy kapcsolatban általában) nem kéne, hogy tabuk legyenek. Persze vannak dolgok amiket nem szabad siettetni meg kell rá érni a kapcsolatnak de attól még beszélni lehet róla. Szerintem is vele kellene ezt megbeszélni. Szerintem nyugodtan megkérdezheted hogy áll most szerinte a kapcsolatotok és felhozhatod neki, hogy te már előrébb lépnél. Szerintem egy kapcsolatban a kommunikáció a legfontosabb, hogy meg tudjátok beszélni a dolgaitokat. Ráadásul ha meg is ígérte, hogy karácsonykor megkéri a kezed akkor nyugodtan rá is kérdezhetsz. De semmiképp se követelőzős hisztis formában.
2015. dec. 25. 00:18
 4/6 anonim ***** válasza:
mèg tart a karácsony. amúgy lehet közhelynek tartja,hogy pont ilyenkor kèrjen meg, így inkabb vár unnepek utanra...passz
2015. dec. 25. 07:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Olyan deja vu érzésem van. Pont egy ilyen tartalmú kérdésre válaszoltam tegnap.
2015. dec. 25. 08:49
 6/6 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Ja-ja. Sorra ezek a kérdések...

Orsi,lehet,hogy a gyűrű àràn vett neked egy csomò nyelvtankönyvet,befizetett téged egy tanàrhoz.Ami kb. aranyàrban lehet,mert totàl az alapokròl kell kezdeni. Mindjàrt jön,hogy tefonròl vagy. Èn is,ahogyan még oly sok màs emberke itt...

Sosem fog elvenni.

2015. dec. 25. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!