Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megkérte a kezemet, de gyűrű nélkül. Azt mondta, gyűrűt majd közösen elmegyünk venni. Ezt szokták így csinálni?
"csak az utóbbi pár évben kapták fel"
És Rosenbaum úr az ékszerbolt tulaja elégedetten fényesítette ki a kipjáját: "a terv sikerült! a birka gójok még több pénzt költenek nálam! Jeeee idén lesz prémium"
Ezért terjednek el ezek a baromságok, mert valakiknek megéri. Ugyanezért lett falkapva a karácsony az 50-60as években az USA-ban
Vegulis szerintem tok mindegy, ne azzal torodj hogy mi a "szokas" en sokkal inkabb ertekelnem a gesztusat hiszen tenyleg ismer Teged, tudja hogy milyen izlesed van, es nem akart olyat valasztani ami esetleg nem tetszik de megis hordod mert ugye muszaj...
Kinyilvanitotta a szandekat, es szepen talaltok majd olyan egyseges gyurut ami mindkettotoknek tetszeni fog. Nekem sem volt eljegyzesi gyurum, illetve az anyosomtol megkaptam a csalad XIX. szazadi gyemantgyurujet (amivel aposom meg ot jegyezte el annak idejen, es ami majd az en lanyomra fog szallni ha eljegyzik) amit csak az eskuvon viseltem mert felek hogy baja lesz vagy elveszik. A karikagyurunket hordjuk es kesz, es meg az sem teljesen egyforma mert masmilyen tetszett a ferjemnek is meg nekem is...
Igen, ez teljesen bevett szokás nagyon sok helyen, az egyik verzió a köves gyűrűs lánykérés, aztán az esküvőn megy jobb kézre a gyűrű, a másik, hogy elmennek közösen megvenni a karikagyűrűket, ami a bal kezükről átkerül a jobbra az esküvőn.
Egyébként a köves gyűrű nem mai modern valami, régen is volt, sőt, akkor a férfi is kapott, csak ő pecsétgyűrűt, és ezt hordták mindketten az esküvőig.
nekem van egy ilyen érzésem, mikor meghallom, hogy majd, hogy "amúgy leszarom."
sokkal jobban hangzik, hogy hozzám jössz? jövő héten választunk együtt gyűrűt, nem tudtam, milyet szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!