Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen éttermet ajánlanátok Budapesten, ahol eljegyezhetem a barátnőmet?
Alapvetően az elegáns dolgokat szereti, azt szokta mondani, hogy nem szereti, ha ő sokkal elegánsabban van felöltözve, mint a pincér. Viszont nem szereti az ilyen régiesebb stílusú helyeket, szóval valami modern elegáns étteremre gondoltam. Valami ötletet tudtok mondani?
Megjegyzés: tudom, hogy sokak szerint nagyon fantáziátlan dolog étteremben megkérni a lány kezét (ezzel többnyire egyet is értek), de a barátnőm igazából ebben kevésbé a kreativitásra és inkább az eleganciára vágyik, szóval maradt az étterem :)
Buddha bar etterem. A terez krt 46. 6. Ker.
Exkluziv es elegans. Nagyon finom az etel, ital. A kedvenc ettermem.
N
SPOON CAFE & LOUNGE ?
Külön extra, hogy ez egy hajó igazából, szóval a kilátás valami gyönyörű.
[link] - itt megnézheted, hogy a kedvedre való-e :)
Köszönöm az ötleteket! Sajnos az ázsiai konyháért nem túlságosan van oda, szóval a Buddha Bar és a Nobu kilőve :( Ez a Spoon nagyon jól néz ki, sztem valami ilyesmi stílusúnak örülne, viszont az a nagy probléma, hogy a hajók iránt furcsa okból ellenszenvet érez. Lehet, hogy ezen a konkrét helyen nem zavarná, hogy hajó, de azért inkább nem kockáztatnék.
Amit elfelejtettem mondani: zárkozott leányzó, ezért valószínűleg nem örülne, ha mindenki megbámulná (netán meg is tapsolná) őt a nagy pillanatban.
Onyx
Tokio
Egy olasz a Bazilikanal
Vend diak a Jogi egyetemnel
Ha nem szereti a tömeget, akkor a foglalásnál közöld, hogy egy félreeső asztalt szeretnél, de lehetőleg szép kilátással. Ha akrod nyugodtan elmondhatod, hogy eljegyzésre készülsz és ezért szeretnél mindenképpen olyat, ami nem a terem közepén áll. Az ilyen helyeken ez nem probléma, meg fogják érteni a kérésedet.
Nagyon elegáns és modern még a L'occhio di stile:
Nem olyan elegáns, mint mondjuk az Onyx, de a Búsuló Juhász is nagyon szép, a Gellért-hegyen, kilátással a Dunára:
A pincér nem tudom hogy van felöltözve, az adagok "elegánsak" (magyarán nem olyan nagy adag egyik sem, de azért éhes sem halsz) viszont elég romantikus, főleg este, ha ki van világítva a város :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!