Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire fura dolog ez?
21:35
pontosan igy van:)
szép napot Mindenkinek
ma 20:43
Erős jellem lehetsz a kérdezővel együtt, szerintem ti hordjátok majd a nadrágot a kapcsolatban és apa csak egy csicska lesz... de meg is érdemlik!
20:43-as vagyok
csicska?meg én a nadrágot?
nem mondanám...
erős jellemnek erős vagyok,de párom is az,akaratos,önfejű,de mindemellett imád,az egyenességemmel együtt
huszonévesen nem érdekel,hogy hivatalosan együtt vagyunk-e...de ha már baba,akkor had szülessen már ugy,hogy az apukája a férjem...
együtt vagyunk 19 éves korom ota(ő 22 volt akkor)...ha 5-6 év alatt nem képes eldönteni,hogy hivatalosan is hozzámköti magát,akkor bár szeretem,de keressen olyat,aki ezt elfogadja...
A kérdezővel egyetértek és azokkal a nagyon is öntudatos nőkkel, akik a házasság mellett érvelnek!
Érdekes, hogy a jó válaszokat pontozták le!
Sőt, jó ha a kapcsolat elején a nők tudatják a párjukkal, hogy mit gondolnak a házasságról!
Az első 4-5 hónapban már azért jó tudni, hogy a másik személy egy házasságellenes, vagy függetlenségét imádó, avagy linkóci alak! Azért ezt jó tudni egy nőnek!
Akkor nem pazarolt el sok időt egy olyan személyre, aki nem akar tőle semmit, csak szórakozni!
Ha meg elfut, fusson!!!! Sőt, még segítek is neki benne!
Sőt ezzel lehet megtudni, hogy a pasi bevállal-e minket igazán, ha ezt a kérdést feltesszük neki. Ha elfut, akkor annyit ér a pasi.
Ez kb. olyan, hogy én nem akarok soha gyereket, és 5-6-7 éve együttélek valakivel, de nem akarok gyereket de ezt nem is mondom ki, mert a pasit bent akarom tartani a kapcsolatban pl. a házasságszédelgés is ugyanez.
Jobb ezt a kapcsolat elején tisztázni! Mert van olyan személy, akinek ez fontos!
Nekem személy szerint csak akkor fontos a házasság, ha gyereket szeretnék, amúgy nem.
De ha dúsgazdag lennék, akkor nem házasodnék. Biztos imádna érte az "élettársam" :D
Akkor biztos kérdezés nélkül megkérné a kezemet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!