Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire fura dolog ez?
Ha neked az eljegyzés és következményei életcél és csak így tudsz kezdeni valamit az életeddel, akkor grat. hozzá, sok boldogságod!
Igen, ennyi idő után az ember el tudja dönteni mit is akar a másiktól, valszeg ezért sincs még gyűrűd :) pláne ilyen kijelentés után.
És ha nem teszi meg akkor elhagyod?
Ha eljegyez mitől lesz jobb? Ettől nem változik az élet. Házasságban, 1
na jól elküldte, szóval házasságban, 10 gyerekkel is el tud hagyni meg tud csalni...
Szerintem a dolog komolysága nem ettől függ.. Meg szerintem ennek ahhoz sincs semmi köze hogy mit kezdesz az életeddel, de te tudod.
Ez kb nálam is így működik, persze ez így sosem fogalmazódott meg bennem. Nem mondtam sőt nem is gondoltam így át: "ha nem jegyez el 5 éven belül akkor kampec..."
De nekem is fontos és szerintem igen is egy magasabb szinten van az eljegyzés, házasság, mint egy egyszerű párkapcsolat. Én szeretnék házasságban élni, és ha a páromnak ez nem lenne fontos nem tudnám összeilleszteni az elveimmel...szerencsére a párom nem így gondolkodik, hanem egy véleményen vagyunk, neki is fontos a házasság.
Egyébként így kijelenteni kicsit durva, főleg a kapcsolat elején, valóban olyan mintha láncolni akarnád, viszont lehet egy idő után megpattannék én is ha látnám, hogy a férfinak semmi komolyabb szándéka nincs...
Őszinte leszek.Ha nekem valaki a kapcsolat elején evvel kezdi,hogy 5-6 év múlva eljegyzést akar....nos lehet,hogy el is menne a kedvem az egész kapcsolattól..nem az eljegyzés miatt,hanem azért mert az elején még senki sem tudja mit hoz a jövő.Amikor még mind a ketten bizonytalanok vagyunk,minden új,ilyenkor eléggé gáz ha valaki ilyet mond..Előre felhívni valakinek erre a figyelmét nem jó ötlet..
Ha akar és szeret úgyis elfog jegyezni,vagy el fog venni feleségül..Igazából ne a papír,és egy gyűrűtől függjön a boldogságom..Egyébként nem adok neked igazat abban,hogyha valaki 5 év után nem jegyzi el a párját akkor már nem is fogja..Én 10 éve boldog kapcsolatban élek a párommal.nem volt eljegyzés,de 8 éve együtt élünk..Karácsonykor gondolt egyet,és megkérte a kezem..Igazából ennek sincs jelentősége,csak azért házasodnánk össze,mert már szinte mindenki azt hiszi házasok vagyunk...
Szóval ne az eljegyzéstől függjön,hogy te boldog vagy...
Ha neked ezen múlik akkor régen rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!