Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire fura dolog ez?
"nem tudnám összeilleszteni az elveimmel"
Szép is a szerelem...
ne hallgass azokra akik bunkomod szoltak hozzád...
nem árt előre tisztázni a dolgokat (persze nem első randin)...én páromnak elmondtam ,hogy 30 éves korom körül gyereket szeretnék,és nem 1-2 éves kapcsolatba,gyereket csak ugy vállalok,ha össze vagyunk házasodva (nekem 2 tanuval is megfelel)....szoval még 2-3 évig elvagyok vele is ugy,hogy nem igér semmit,de utána vagy összeköltözünk,gyürü,minden ami kell,vagy ennyi volt szép volt (érzem h ő az igazi,de pasiknak nem árt konkrétan megmondani mit akarsz,maguktol nem találják ki)...reakció? félig nálam lakik,és épp egy fincsi vacsival probálja bizonyitani,hogy nem fog éhenhalni akkorse,ha épp nem érek rá én főzni:D
22/L
ma 20:43
Erős jellem lehetsz a kérdezővel együtt, szerintem ti hordjátok majd a nadrágot a kapcsolatban és apa csak egy csicska lesz... de meg is érdemlik!
szerintem semmi gáz nincs a gondolkodással.Azt sem értem miért kell leszólni,észszerű körülmények között ez a mondat szerintem igenis belefér egy beszélgetésbe, semmi rossz nincsen benne.
Én is megmondtam a páromnak,hogy bizony szeretném ha elvenne majd,és hogy 26-27 évesen már az első babámat is bevállalnám,de szeretném,ha házasságba születne.23 évesen,két év együttélés után nyilván hülyén gondolkodom,én is,hogy nekem igenis fontos az a bizonyos papír....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!