Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti csak megbeszéltétek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti csak megbeszéltétek, hogy összeházasodtok, vagy volt lánykérés is?

Figyelt kérdés
2015. nov. 26. 06:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%

1,5 év után kérte meg a kezem, gyönyörű gyűrű (ezüst, de megbeszéltük, hogy nem állunk úgy anyagilag, hogy valami gyémántos nemtom hány karátost vegyen, sőt nem is ezen múlik) így 1,5 után kérte meg a kezem. esküvő kicsit több, mint 4 éve voltunk együtt (2,5 éve eljegyezve). házasodtunk volna előbb, de nem volt rá keret.

1,5 éves "évfordulón" kérte meg a kezem. számítottam rá, volt egy két olyan kérdése amit hiába próbált palástolni elég egyértelmű volt :) életem egyik legszebb napja volt, hogy megkérte a kezem :)

2015. nov. 30. 16:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az úgy volt, hogy már magát a kapcsolatot is úgy indítottuk, hogy vagy mindent, vagy semmit (lehetett, mert régóta ismertük már akkor is egymást, mint saját magunkat). Egyszer, három hónappal később szóba került az esküvő, kérdezte, hogy hova mennék nászútra, és a következő kérdésében véletlenül nem azt mondta, hogy "te és a vőlegényed", hanem azt, hogy "mi", s akkor tudtam, hogy határozott. Rá egy hónapra konkrétan mondta, hogy el akar jegyezni, kis idővel később pedig besétált a huncutabb mosolyával, és megkérdezte, hogy mikor jegyezzük el egymást. Én azt mondtam, amikor óhajtja, és azt felelte, hogy akkor munkaidő után megyünk jegygyűrűt nézni. Mivel úgy akarta, hogy ne legyen csak nekem, legyen neki is, s akkor egyből jegygyűrűket vettünk, nem vártunk velük az esküvőig. Szóval konkrét lánykérés nem volt. Meg is lepett volna vele, hogy mit kérdezi, ha tudja :D Nagyot csalódtam volna benne, ha megkérdezi, mert akkor csak kliséisztikusan kérdezte volna, miközben tudta már a választ, s mi az ilyesmit nem szeretjük.
2015. dec. 1. 14:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Parom egy ideig varta hogy megkerem a kezet, de aztan feladta. Majd mikor sikerult osszeszednem egy gyururevalot, egy speci helyen leterdelve megleptem, es megkertem a kezet. Eskuvo is lesz, majd egyszer.
2015. dec. 1. 22:54
 14/14 anonim ***** válasza:

13. vagyok. Nemlesz eskuvo.

Vegul kulonvaltak utjaink.

2016. márc. 27. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!