Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti csak megbeszéltétek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti csak megbeszéltétek, hogy összeházasodtok, vagy volt lánykérés is?

Figyelt kérdés
2015. nov. 26. 06:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Egy márciusi napon mondta a párom, hogy a névnapomon (júniusban) szeretné megkérni a kezem :) abban az évben, novemberben össze is házasodtunk :)
2015. nov. 26. 06:45
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
Korábban beszéltünk a terveinkről és a házasságról is. Egy idő után, amikor nem gondoltam még rá megkérte a kezem. Egy romantikus vacsink volt otthon és megkérdezte, hogy hozzám jössz feleségül? Nem volt letérdelés, semmi (szerencsére).
2015. nov. 26. 08:07
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Megbeszéltük, közös döntés volt.
2015. nov. 26. 09:17
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Korábban többször beszéltünk róla, hogy x év múlva szeretnénk, aztán kb. a megbeszélt időben meg is kért, de persze így is meglepetés volt (már ami a konkrét lánykérés idejét, helyét, és modját illeti).
2015. nov. 26. 22:44
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
volt lánykérés, de előtte már egy évvel megbeszéltük, hogy össze szeretnénk, össze fogunk házasodni. Lánykérés akkor még azért nem volt, mert megmondtam neki, hogy amíg belátható időn belül nem tudunk összeházasodni, addig ne kérje meg a kezem. Augusztusban volt a lánykérés, esküvő júliusban lesz.
2015. nov. 27. 15:27
 6/14 anonim ***** válasza:
68%
Nem volt lánykérés, és nekem nem is szimpatikus különösebben a koncepció. Pláne amikor itt azt olvasom hogy csajok éveken át várnak a gyűrűre és szinte beleőrülnek.
2015. nov. 27. 18:52
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Volt lánykérés, de előtte természetesen már beszélgettünk a házasságról. Mindketten tudtuk, hogy együtt szeretnénk leélni az életünket, tehát ebből a szempontból nem volt meglepetés, hogy "Jé, el akar venni feleségül???" :D

Aztán azóta el is vett...:)

2015. nov. 27. 20:13
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
Volt lànykérés. Szerintem alap dolog Ès itt nem arra gondolok, hogy gyűrű kell. Arra célzok, hogy nekem az a természetes, hogy a férjem megkérte a kezemet. A gyűrű csak hab volt a tortàn:) Maga a gesztus volt fontos.
2015. nov. 28. 00:20
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Megbeszéltük, nem volt lánykérés.

Közösen választottuk ki a gyűrűt, de volt előre elképzelésünk, hogy milyet kerestünk.

2015. nov. 28. 04:09
 10/14 anonim ***** válasza:
72%

Mi az, hogy CSAK megbeszéltétek?

Mondhatnánk úgy is, hogy csak lánykérés volt, nem megbeszéltétek?

2015. nov. 28. 04:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!