Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti sirtatok, amikor megkertek a kezeteket? Illetve ferfiak : a ti partneretek sirt abban a pillanatban?
Én már csak arra is elkönnyezem magam a boldogságtól, ha mélyebben belegondolok és elképzelem a jelenetet... Csak úgy, mint az első gyerekem születésénél, vagy bármi hasonló helyzetben. Képzelem, mi lesz velem, ha tényleg megtörténik :D
Kívülállóként az érzelmeket nehéz átérezni, főleg, ha filmről/videóról van szó...
Kétszer kérték meg a kezemet, egyszer sem sírtam.
Először -akkor még a jövendő apósom- a fia számára, úgy, ahogy illik, nagy családi buli volt.
Másodszor pedig a fotelben ülve, úgy mellesleg...
mind a kétszer igent mondtam, és még nem bántam meg egyiket sem:)
,,Nem értem a sírást"? Talán örömkönynek lennének? nem gondolod...
Vannak érzelmes típusú emberek, akik igy fejezik ki az érzelmeiket, meghatottságaikat. Én is tuti bőgni fogok, majd ha megkérem a párom kezét férfi létemre! 27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!