Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Mi a véleményetek arról, ha a partneretek elvinne majd Norvégiába sarki fényt nézni, és közben kérné meg a kezeteket?
:D
ötéveske a harmat utcai oviból üzeni, hogy várd meg légyszíves ezzel a dologgal.
Én kint élek, szinte minden este látom az északi fényt és imádom, megunhatatlanul gyönyörű. Alatta a lánykérés pedig szerintem csodálatos. :)
21L
Kedves Kérdező!
Arra azért készülj fel hogy messze nem azt látod élőben mint a képeken :)
Őszintén nekem kicsit csalódás volt mikor megtudtam hogy a saját szem nem azt látja amit ezek a szuper gépek, mi is sok aurorát láttunk már itt Finnországban de egyik sem hasonlított a képen lévőre.
Az ötlet egyébként nagyon kedves és eredeti, bár csak emiatt utazni elég rizikós, hiszen kiszámíthatalan mikor erősebb a jelenség és sokszor semmit sem látni (a héten pl fantasztikusak vannak, már kétszer is voltunk, ilyen szépet még nem sikerült eddig elkapni) :)
És öltözzetek nagyon melegen, iszonyat hideg van! (Aurorához ugye tiszta ég kell, akkor meg nagyon hideg az éjszaka, itt már most -8 -10 fokok vannak, és mi viszonylag délen lakunk, ha ennél északabbra mész akkor akár -30 -40 fokot is kifoghattok!)
Sok sikert!
Igennn!!! Végre valaki, aki nem a kib-szott Párizst nyúzza!!!
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!