Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Fehérnép"! Mit szólnátok ahhoz, ha a partneretek csináltatna egy ilyen tetoválást? :]
Eléggé meglepődnék, mert nem az ő stílusa. És mivel ez olyan változás lenne ahhoz az énjéhez képest, amit megszoktam/megszerettem, igen, kidobnám.
(Ha már eleve úgy jöttem volna vele össze, hogy "kinézem belőle", akkor nem.)
Gondolkodás nélkül dobnám. Aki ilyet csináltat, ahhoz társulnak más baromságok is.
23/L
Pff. Most őszintén...mi a francnak ilyen tetkó? Minden, csak nem szép és semmit értelme.
Nem dobnám ki, hisz nem azért szeretem vagy nem szeretem, mert van rajta valamiféle tetoválás vagy sem...na de biztos nem hagynám szó nélkül, ha ekkora marhaságot csinálna. :D
Nem vagyok tetoválás ellenes,nekem is van, de ez ízléstelen...sőőőt! gusztustalan, szerintem.
de ízlések és pofonok!
ha megismerkedésünkkor is rajta lett volna, és ennek ellenére jöttem volna össze vele, akkor okés.... de a kapcsolatunk egy ilyen újítást nem viselne el!
egyébként csináltathatna tetoválást csak ízlésesebbet ;)
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!