Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok/Nők! Mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Mi a véleményetek arról, ha a partneretek elvinne majd Norvégiába sarki fényt nézni, és közben kérné meg a kezeteket?

Figyelt kérdés

Tetszene?

[link]

Kort írj!

2015. okt. 8. 23:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Csodás ötlet:) Kérd meg mihamarabb!
2015. okt. 10. 20:41
 12/17 anonim ***** válasza:

Nincsen véletlen fiú testvéred? :D 20/L

A Párod nagyon szerencsés, biztosan örülni fog, sok boldogságot !!!

2015. okt. 12. 21:12
 13/17 anonim ***** válasza:
73%
Nem mennékk Norvégiába, mert k-rva hideg van ott, meg a vadregényes dolgokat jobban csípem :) De Skócia, Írország pl. jöhetne.
2015. okt. 13. 09:13
 14/17 anonim ***** válasza:
Jó lenne nagyon. Párom tudja, hogy sok időt töltöttem skandináviában, tanultam is kinn és imádtam. Viszont párom nem szereti a hideget úgyhogy aligha vinne el. Nem értem amit az egyik válaszoló írt, hogy neki csalódás volt a képek után. Nekem pont fordítva, a képek nem adják vissza rendesen sokal monumentálisabb élőbe.
2015. okt. 22. 18:10
 15/17 anonim ***** válasza:

Tetszene!

28N

2015. okt. 25. 02:57
 16/17 anonim ***** válasza:

:D bírom ezeket a kérdéseket...mindenki elfelejteni, hogy a valóság nem olyan mint egy film..

a valóság valószínű az lenne, hogy teljesen átfagynál, megfelelő öltözet hiányában , de ha van megfelelő öltözet akkor az sem épp a legromantikusabb amikor csak a szemed látszik ki, a kezedről semmiképp sem szeretnék hogy levegyék a kesztyűt mert lefagy egy perc alatt, az is lehet hogy éppen rosszul érzed magad, fáradt vagy már, kicsit megfáztál stb stb...szóval....:D nagyon ritkán passzol minden mint a filmekben.

2019. dec. 31. 15:31
 17/17 anonim ***** válasza:
16os ekkora butaságot is rég írtak😂 Valószínű a pasi teljesen odáig van érte ha nem akarja elvenni😂 Tudja nagyon jól hogy a kerdező ezt szeretne, mégsem lép csak kifogások miért nem. Az ilyet azért kell otthagyni, mert lesz..ja kb mit szeretne a nő
2019. dec. 31. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!