Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai még azt remélnem, hogy meg fogja kérni a kezem?
17 éves múltam.
A barátommal Karácsony előtt leszünk együtt 2 éve. Nagyon jó a kapcsolatunk, nincsenek vitáink, csak 1-2 pici összezördülés, de megoldódik az is 10 perc alatt.
Látom a szemében, hogy nagyon szeret. (ő 21 éves)
Korábbi kapcsolatairól ejtett pár szót, azt mesélte, hogy senkivel nem volt ilyen jó a viszonya, senkit nem szetetett ennyire, és senkivel nem volt 6 hónapnál tovább együtt. Tulajdonképpen nem is akarok ilyenről tudni, az a múlt, kész, lezárva!
Ezek a dolgok mégis megmaradtak bennem, hogy ez vajon neki akkor komoly dolognak tűnik?
Azt mondta, hogy 2. évfordulónkon szeretne valamerre menni, és nem kis dolgot szeretne. (de egyre többet dolgozik, spórol és a jövőbeli életünkre teszeget férre /ezt mondja mindig, hogy ezért spórol és gürizik/ és néha már furcsa). Nekem az a legfontosabb, hogy neki jó legyen és egymással szinte minden problémánkat megbeszéljük és mindig segítünk egymásnak.
Szóval az a kérdésem, hogy szerintetek számítsak a nagy kérdésre vagy ne is gondoljak rá?
Kérlek, ha valamit rosszallóan akartok mondani vagy megakartok bármiért azt vagy privátban vagy ne is tegyétek!!!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Hogy korai-e, a te érettségi szintedtől függ.
Én 18 vagyok, júniusban a végzősbankett után elköltöztem otthonról, minden szülői támogatás nélkül (oké, édesanyám szokott sütit sütni nekem :D ) élek azóta is saját fizetésből, és iskola mellett is mindig dolgoztam, a ballagást is magam álltam magamnak. És kevesebb mint egy évvel a ballagásom után megyek férjhez. A szüleink nem szóltak ellene semmit, azt mondták, elég érett vagyok rá.
Viszont mondok még két példát, két nálam egy évvel nagyobb (de szintén idén érettségizett) hölgyről van szó. Nem mondom, hogy okvetlen el kell költözni ahhoz, hogy felnőj, de ők elég minimális háztartási tudással rendelkeztek, tipikus mamahotel-papabank, ahol semmiért megdolgozniuk nem kellett. Az egyikük teheti, gazdag a férje, étterembe járnak enni, és tarthatnak bejárónőt. A másik viszont nem tudom, hogyan boldogul, mert ők mindketten egyetemisták, és nagyon gyerekek, szívesebben sétálnak minden délután, mint tanulnának és mondjuk rendbeszednék a házat.
Szóval igen, van olyan, hogy ilyen korán eljegyezzen valaki téged is, sőt olyan is, hogy elvegyen 18 éves korodban, nem ezzel van a probléma, hanem azzal, hogy nem biztos, hogya sülnek el a dolgok. Egy házasságban annyi minden elromolhat, és a szerelem nem elég! Legalább ami probléma elkerülhető, azt kerüljük el, nőjünk fel. Olyan egy kapcsolat, mint két fogaskerék, illeszkedniük kell egymásba, hogy jól tudjon működni a dolog, a szerelem csak az olaj rá, hogy nem akadozzon. Ha az egyik fogaskerék fogai gömbölyűek, a másikéi szögletesek, az nem fog menni.
Úgyhogy így látatlanban nem tudunk válaszolni, max felvázolni két változatot, mi lenne, ha egyik lenne igaz rátok, és mi lenne, ha a másik. De amúgy is felesleges reménykedni benne, csak csalódni fogsz, ha mégsem következik be, inkább koncentrálj a jelenre, élvezd ki minden pillanatát, és annál jobban fog esni, ha mégis megkéri a fordulótokon.
"szívesebben sétálnak minden délután, mint tanulnának és mondjuk rendbeszednék a házat"
Hát, én 30 vagyok, sok-sok éve önellátó, de azért én is szívesebben sétálok, mint takarítok. És tudod mit? A pasim is jobban örül, ha kisimult, nyugodt nő várja, mint ha csillogó lakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!