Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek Korai lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Korai lenne?

Figyelt kérdés
Van egy szerelmes pár,nagyon szeretik egymást és látszik rajtuk hogy őket egymásnak teremtették és ez komoly kapcsolat nem diák szerelem.A fiú 20 éves lesz a lány 18.És a fiú úgy dönt 1-2 év múlva eljegyzi a lányt.
2015. jan. 12. 20:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Dehogy korai. Nyugodtan dönthet most úgy.
2015. jan. 12. 20:57
 2/14 anonim ***** válasza:
34%
Ki tudja még mi lesz évek múlva...
2015. jan. 12. 20:57
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
Ennyi idősen még azt sem tudjátok holnap mi lesz, nemhogy 1-2 év múlva, Gyurikám.
2015. jan. 12. 20:59
 4/14 anonim ***** válasza:
19%
Nem hiszem,hogy koreai lenne,ha elvenné a lányt.Legalábbis még nem hallottam ilyenről.Meg nem is értem,hogy jön ide.
2015. jan. 12. 20:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmivel sem más, mint amikor itt "menyasszonyok" írnak arról, hogy 2 és fél év múlva lesz az esküvőjük:-)))
2015. jan. 12. 21:00
 6/14 anonim ***** válasza:
83%
Rajtatok mùlik,hogy 50 éves korotokban is kitartatok egymás mellett.
2015. jan. 12. 21:06
 7/14 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem kifogunk :)
2015. jan. 12. 21:08
 8/14 anonim ***** válasza:
57%
Én úgy érzem, hogy ebben az ügyben, ha már kialakult a kapcsolat, minél tovább halogatja az ember a lánykérést, nem annál biztosabb lesz benne, hanem annál bizonytalanabb.
2015. jan. 12. 21:24
 9/14 anonim ***** válasza:
46%
A "látszik rajtuk, hogy őket egymásnak teremtették" résznél kicsit elmosolyodtam:) Minden 18-20 éves úgy érzi, hogy őket egymásnak teremtették a párjával. Eljegyezni bármikor eljegyezheted, az egy ígéret, ami csupán kettőtökre tartozik, nem számít a külvilág mit gondol. Sokan felbontják később az eljegyzést, pedig mind komolyan gondolják eleinte, de ezt se ti, sem pedig senki más nem láthatja előre. Ha házasodni akarnátok, akkor az még korai lenne önállósodás előtt. Jegyben járni egy állapot, ami azt jelenti, együtt képzelitek el a jövőt. Ezt 18 évesen is megtehetitek, ha úgy érzitek, eljött az ideje.. Együtt éltek egyébként? Vagy legalábbis akkoriban már tervezitek, hogy együtt fogtok? Mert úgy viszont kicsit komolytalan a dolog, ha azelőtt ígértek egymásnak örök szerelmet, ha még nem is ismeritek egymást igazán.
2015. jan. 12. 21:30
 10/14 anonim ***** válasza:
7%
Az eljegyzés nem jelent semmit. Akkor van értelme, ha utána hamarosan megesküdnek.
2015. jan. 12. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!