Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek Korai lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Korai lenne?

Figyelt kérdés
Van egy szerelmes pár,nagyon szeretik egymást és látszik rajtuk hogy őket egymásnak teremtették és ez komoly kapcsolat nem diák szerelem.A fiú 20 éves lesz a lány 18.És a fiú úgy dönt 1-2 év múlva eljegyzi a lányt.
2015. jan. 12. 20:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Pont azért komoly dolog az eljegyzés, mert egy ígéret. Én azért nem is szeretnék addig eljegyzést, amíg nem tudok mondani egy belátható időt, hogy mikor fogok házasodni. Az más kérdés, hogy bármi következmény nélkül fel lehet bontani, de ha nem veszik komolyan, akkor meg mi értelme van azon kívül, hogy lehet villogni a gyűrűvel?

Ennyi idős korban még nem erőltetném az eljegyzést, mert gondolom nem lenne házasság sem belőle, hanem majd "csak valamikor"... Ha másfél éven belül el is vennéd és van önálló keresetetek is, akkor viszont bocsi, nem szóltam.

2015. jan. 13. 15:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha komolyan gondolja, és el is akarja venni a lányt, akkor kéri meg amikor akarja. Ha csak "emelni akarja a kapcsolat szintjét", de nincs tervben belátható időn belül házasság, ebben az esetben semmi értelme.
2015. jan. 13. 19:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Jajjj, de édes, 18 és 20 évesek, és ez nem diákszerelem! Akkor mi? Már nem vagyok diákok?

1-2 év? Hol van az még? Addig még sok víz lefolyik a Dunán, bármi történhet.

Most is korai, 1 év múlva is korai, sőt még 2 év múlva is korai!

2015. jan. 14. 12:07
 14/14 anonim ***** válasza:
18 évesen én is azt hittem az akkori barátomról aki szintén 21 éves volt, hogy ő életem párja és mi együtt fogunk megöregedni. :) Nagy volt a szerelem, 3 évig együtt voltunk, aztán ahogyan komolyodtunk és egyre inkább felnőttünk, teljesen mások lettek az életcéljaink, és úgy általában az élethez való hozzáállásunk. 21 évesen megismertem a most már vőlegényem és, idén nyáron házasodunk. Ha most 18 lennék, én sem hinném el másoknak, hogy nem az akkori barátom lesz a férjem....:) de majd megtudod te is. Ezen az eljegyzés dolgon ráértek akkor gondolkozni amikor eltelik az a 2 év. Ha akkor is aktuális lesz, akkor miért ne?
2015. jan. 14. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!