Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl korai lenne?
El akarom jegyezni a barátnőmet ..a barátnői szerint már ő is akarja :)
mindennél jobban szeretem és tökéletesen boldogok vagyunk együtt. SZeretném a kapcsolatunkat a következő szintre helyezni. ő most 19 én 20
és 2 és fél éve vagyunk együtt
Miért lenne korai? 2,5 év után nem korai, pláne ha ti is úgy érzitek. Senkire ne hallgassatok, csak a saját érzésetekre.
Sok boldogságot :)
Hogy korai, vagy sem, ezt kettőtöknek kell eldönteni!
Ha úgy érzed, hogy még így fél tíz táján túl korai, akkor várd meg vele az éjfélt!
Az eljegyzés nem emeli magasabb szintre a kapcsolatotokat, csak a házasság. Ehhez ti még elég fiatalok vagytok.
Igaz, a lányok szívesen dicsekednek azzal, hogy menyasszonyok. De ennek csak akkor van értelme, ha rövidesen össze is házasodtok.
A szeretet/szerelem az egy dolog, de vajon azon kívül is van elég más, ami összeköt vele? Együtt éltek? Próbáltátok már összeegyeztetni a kettőtök terveit, munkáját, tanulmányait, ambícióit?
Két és fél év nem kevés, de 15-20 éves kor között általában még elég "védett" élethelyzetben van az ember, még mögötte a család, nem kell súlyos döntéseket meghozni, ellátni magad stb. Tehát nem együtt járás szempontjából korai, hanem tapasztalatban. Nekem legalábbis. De nyilván vannak 19-20 évesen kötött sikeres házasságok, meg vannak 40 évesen kötött borzalmasak. De az ember elég sokat változik ám 20-25 éves kora közt, ezt bekalkuláltátok?
Én azt mondom, a világon semmiről nem maradtok le, ha egyelőre együtt vagytok, boldogok vagytok, és aztán ha megérett rá mindenki, akkor esküvősdi...
Egyet értek azzal, hogy az eljegyzés egy magasabb szintje a kapcsolatnak, de csak akkor van értelme, ha szándékodban áll feleségül venni a barátnődet. Nem a jövő hónapban, hanem úgy egyébként el szeretnéd venni majd...Nem úgy, hogy majd meglátod mi lesz 5 év múlva, hanem úgy, hogy el is akarod venni. Ha nem így érzed, és csak emelni akarod a kapcsolat szintjét, és eszedbe se jut a házasság, akkor nincs semmi értelme az eljegyzésnek.
2,5 évnél nem korai, de ha már felmerült a kérdés, hogy korai- e, akkor lehet, hogy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!