Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha a nő bal kezének gyűrűs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nő bal kezének gyűrűs ujján gyűrű van, akkor eljegyezték már?

Figyelt kérdés
2015. aug. 25. 15:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Régen a gyűrű valóban a jegyességet jelezte.

Ma már nem jelent semmit.

Ma már semmiben sem lehetsz biztos. Még abban sem, hogy az illető valóban nő. Persze lehet szemlátomás kinézetre az...

(Arc, mellműtét, hormoninjekciók,) és amikor lefekszel vele, kiderül hogy nagyobb a csikója mint a te péniszed...

Vagy lehet hogy testileg valóban nő, csak a nemi identitása férfi. Tehát érzelmileg férfi.

Nehogy egy reggel arra ébredj fel (kis ivászat után) hogy jókora műbránert csatolt fel, és amíg alszol addig azzal

pumpál hátulról....Mert hogy tudni akarta milyen is lehet férfinak lenni...

Szóval ma már semmit nem lehet tudni...

Pfúj, beteg egy világ.

2015. aug. 29. 10:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen. Barátnőm balkezes és a jobb kezén hordja az eljegyzési gyűrűjét meg az óráját is.

Én pl a karikagyűrűmet hordom a bal kezemen, bár ez elég konkrét hozzá, hogy ne értsék félre, a vőlegényem a jobb kezén hordja a karikagyűrűjét, bár még nem házasodtunk össze. Ennek két oka van, az egyik, hogy ő is balkezes, a másik, hogy elnyírta a bal gyűrűsujján a porcot, ami soha többé nem lesz akkora, mint eredetileg, tehát rá sem megy az ujjára a gyűrű.

Szóval: Ebben a világban már semmi nem biztos :D

2015. szept. 7. 20:17
 13/14 anonim ***** válasza:

én a jobb kezemen hordom az eljegyzési gyűrűmet, mert nekem ott kényelmes :D

#off

utolsó, nem "ba**ogatásból", de ha eljegyezted a barátnődet akkor nem a menyasszonyod már? csak az én párom se tudja azt mondani, hogy a menyasszonyom, hanem hogy a barátnőm pedig már lassan egy éve eljegyzett, jövőre esküvő :D csak kíváncsiságból kérdezem :D

2015. nov. 11. 13:40
 14/14 anonim ***** válasza:
bocsi, értelmeztem a hozzászólásod :DDD törölve az utolsó bekezdésem :D
2015. nov. 11. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!