Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nő bal kezének gyűrűs ujján gyűrű van, akkor eljegyezték már?
Figyelt kérdés
2015. aug. 25. 15:55
1/14 A kérdező kommentje:
Nem karikagyűrű, hanem ilyen köves kis izé.:D Esetleg divatból hordja?
2015. aug. 25. 15:59
2/14 anonim válasza:
Nem feltetlenul. Nekem is van a bal gyurus ujjamon igaz nem koves es megsem vagyok eljegyezve. Lehet csak siman tetszik neki. De ha nagyon jegygyuru hatast kelt valoszinu hogy az.
3/14 anonim válasza:
Bármi lehetséges. Én pl. házas vagyok már, mégsem hordok semmilyen gyűrűt.
4/14 anonim válasza:
5/14 anonim válasza:
Na en ezert nem hordtam gyurut regota. Egyszeruen nem mertek ismerkedni regebben. Most mar van valakim, de most se hordok a sok sport miatt. N
6/14 A kérdező kommentje:
Köves gyűrű volt a gyűrűs ujján meg egy másik a középső ujján is. Tehát két gyűrű volt a bal kezén, viszont eléggé nyomult is és borzasztó nyitott volt ez a nő. Nem mertem egyszerűen közeledni felé, mert láttam a gyűrűit.
2015. aug. 25. 17:14
7/14 anonim válasza:
Nekem karikagyűrű van az ujjamon 18 évesen. Hàzas vagyok? Nem :D dédnagyanyàm karikagyűrűjét hordom.
8/14 anonim válasza:
Én házas vagyok és a bal kezemen hordom.
9/14 anonim válasza:
Semmit nem jelent. Egyik barátnőm mindig hord gyűrűt, ráadásul aranyat és még sincs senkije, csak tetszik neki. Rajtam is néha van gyűrű, de én sem vagyok eljegyezve.
Édesapám meg 27 éve házas, aztán mégsem hord gyűrűt. Nem lehet általánosítani.
10/14 anonim válasza:
Nem feltétlenül.
Jelentheti azt is hogy eljegyezték, én a mai napig hordom az eljegyzési gyűrűt a bal kezemen, pedig házas vagyok (karikát a jobb kezemen), de lehet divatból hordott gyűrű is. Vagy szándékosan hordja azon az ujján, hogy azt higgye a külvilág, van párja. Ezt csak úgy tudod kideríteni ha rákérdezel, vagy ha ismered a barátait, valamelyik családtagját, és őket kérdezed meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!